Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 10 januari 2010

Gårdagens promenix!

Av Maria - 10 januari 2010 10:30

Igår var dottern iväg på kalas till en kompis. Och efter att gubben kom hem efter att lämnat henne på kalaset stack jag ut och gick med Lina. Först gick vi en ganska kort sväng och dök upp hemma hos Lina, där stannade vi till och fixade lite varmoboj. Sen fortsatte vi vandra vidare, vi hade ingen aning om vart vi var på väg, men kom sedan på att vi skulle gå till badplatsen, sagt och gjort. Vi stannade till vid bonden och tittade på alla fina får, där fanns även lamm, så söta, det lilla vi såg av dom små. Vi fotade lite, sen fortsatte vi vidare ner till stranden. Vi bestämde oss för att vi skulle sitta ute på bryggan och dricka obojen (som även spädes ut med lite minttu). Nåja, vi blev ju tvugna att knäppa några kort på den varma obojen också.. så när vi var klar med fotograferingen hade obojen blivit sval.. men den gick ner ändå.. segt, men det gick. Det var jätte trevligt och kul att vara ut och göra nåt mer än bara gå som jag annars gör när jag är själv, med lite sällskap blir allt så mycket roligare!   


Bilderna är som vanligt i oordning..

                 
ANNONS
 
FruNaggen

FruNaggen

10 januari 2010 21:39

Kul ni verkar haft på promenixen...härligt. Heja på, fortsätt så.

http://ysven.bloggplatsen .se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se