Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 15 januari 2010

SKOR!!!!!

Av Maria - 15 januari 2010 11:13

Jag håller på att bli galen på mitt hår!!!!! Vart ska det???... höger,vänster... öhh.. det är bara där det inte ska vara speciellt efter man duschat har super rent hår.. grrr... nåja, snart är det skitigt igen, då håller det sig på plats, någorlunda.


För nån dag sen så gick jag med i gruppen Butik142 på facebook, där finns så sjukt mycket fint man vill ha! Och alla skor sen då!!!! Om ni inte visste det innan så får ni nu veta, jag är skogalen, skor skor skor!!!!! Nåja jag hittade ett par där som var sååååå jävla snygga och som jag absolut ville ha. Och när jag väl skulle få beställa skorna, få dom!!! Mmm.. då visar det ju sig självklart att det inte fanns min storlek.. nä, jag hade ju faktiskt inte kollat vad det fanns för storlekar på dom, eftersom jag aldrig trodde att jag skulle få dom. Ja.. jävligt synd jag inte har en storlek större på fötterna, då hade de vackra fina underbart snygga skor blivit mina.

  


Så nu ska jag hålla koll och se om dom får in några nya snart eller till sommaren så man kan beställa sig ett par super snygga skor!


Andra skor jag skulle villa ha, väldigt mycket är converse:er med klack! *nickar*

  


Dessa hittade jag inne på tradera, men tyvärr hade jag ju för stora fötter då istället... suck!


Nu tänker jag inte skriva nåt mer denna gång..........

 
ANNONS
 
FruNaggen

FruNaggen

15 januari 2010 17:50

Hmmmm...du vet väl att såna skor kan man nog ha..kan vara små på storleken...beställ dom.

http://ysven.bloggplatsen .se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se