Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 16 januari 2010

Tråkdag..

Av Maria - 16 januari 2010 17:50

Denna dag har verkligen varit en tråkdag.. usch vad tråkigt jag har haft.. jag skulle gått ut och gått då jag hade tänkte göra det, men så blev det ju inte. Så jag har suttit inne heeela dagen, kollat på en film tillsammans med dottern och ätit ostkrokar. Sonen har varit iväg till gammoffa och lekt hela dagen, det var han själv som ringde och frågade om han fick komma dit. Och det gick bra alltså, han fick även följa med och handla i grannbyn Å. Väldigt dumt att jag inte har tagit vara på det varma vädret det har ju legat runt -5 till -10.


Gårdagen var ivarjefall trevlig då var byfamiljen över och lekte med oss.   


På onsdag ska jag antagligen upp till skolan och plugga lite, fy, usch och blä! Vill inte alls!.. Ja får ont i magen och blir deprimerad så fort jag tänker på att jag ska dit och att jag måste plugga.. sjukt att jag är där frivilligt..   Men annars skulle jag ju även måsta jävlas med arbetsförmedlingen och det har jag absolut inte lust med heller. Så det är bara att fortsätta lida... önskar jag hade ett jobb som jag trivdes med.. som t.ex bokillustratör.. (heter det så..)..

 

Skorna är ivarjefall beställda nu så nu är det bara att vänta och se när dom dyker upp!!!!   

 
ANNONS
 
FruNaggen

FruNaggen

17 januari 2010 08:56

Ja, man kan ju inte ha roligt jämt, vi hade nog också en tråkdag men var ut å gick i blåsten i alla fall. Det blåste skitkallt.

http://ysven.bloggplatsen .se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se