Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 4 februari 2010

Massor med snö!

Av Maria - 4 februari 2010 09:07

Jag vill vara en hemmafru, ta hand om hemmet, barnen, familjen! Jag önskar jag hade grejor hemma för att baka bröd för det vore så mysigt att göra det idag, när snön där ute bara yr ner. Idag är det Vinter!

Hemmafru ÄR ett arbete såååå var är lönechecken till alla hemmafruar? (en riktig lön!!!)


Är jag inte hemmafru redan då???.. Njä, jag kan ju tydligen inte göra flera saker på en gång.. så de veckor jag har skola och inget uppehåll/och även under uppehållet.. så kan jag inte koncenterar mig på att ta hand om hemmet.. allt bara förfaller.. och jag vet inte, just nu känns det verkligen som om huvudet har gått i ide eller liknanade.. det var som min svenska/engelska lärare sa, att jag måste lära mig att kunna göra flera saker samtidigt, för på skolan när det gäller engleskan och svenskan så tar det även stopp där.. jag kan bara göra en sak åt gången.. åhhhh... så less!


Blä!... (jag vet inte vart jag ska ta vägen.. allt bara tar stopp..)

 
ANNONS
 
FruNaggen

FruNaggen

4 februari 2010 10:33

Vill också vara hemmafru...med lön. Tänk på att du är gravid och mår lite si och så, då kan man bli less och orkeslös och en massa annat. Men det går över ju. Jag kan inte ens skylla på det...hihihihi. Nä, nu MÅSTE jag börja städa, annars går hela den här dan också utan att det blir nåt.

http://ysven.bloggplatsen .se

 
Ingen bild

Fislisa

4 februari 2010 14:11

Jag vet precis hur du känner,jag är lika väldigt ofta...jag önskar att jag alltid hade viljan,orken o lusten som när jag städar,tvättar o är överallt för då mår jag som bäst. Men som Ysva sa tänk på att du är gravid,man brukar kunna vara lite orkeslös från början men om nån månad då brukar det släppa och hela du kommer att lysa:)
Kämpa på!

 
Ingen bild

ela

4 februari 2010 15:06

Hej gulle vän! Du behöver INTE göra allt fast du e hemma å hemma fru. Man behöver lämna skaer å låta bli att städa å så.. säger alla till mig!!! jag har svårt att inte göra.. och måste försöka att lämna och inte ha så mycket krav på mig själ och hemmet.. branen mår inte dåligt av att det e lite stökigt eller mycket smuts tvätt.

 
Ingen bild

Åland

5 februari 2010 18:11

Hej Maria!
Jag läser här ovan att ni ska få tillökning... :-) Vad roligt, jag önskar er lycka till och hoppas att du mår bätter snart.
hälsningar från Åland

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se