Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 24 februari 2010

Fortfarande Vinter,,,

Av Maria - 24 februari 2010 08:58

Dom som varit upp till grannbyn Å och varit till konsthallen vet redan att min konst utställning inte har "börjat" ännu.. eller jo, alltså den började ju den 22/2.. men än har jag inte fått upp någon konst på väggarna. Billös som vi är, kommer vi inte överallt hur som helst, när som helst.. Men jag hoppas och håller tummarna på att jag får upp all konst innan denna vecka är slut, mycket eftersom jag sa det till hon som ringde från bibban och undrade om jag skulle få upp den denna vecka, och jag sa, ja!..


Vi måste hitta en bil!!!!.. typ.. NU!


Idag var det -29 grader ute när vi klev upp, nu är det nog några grader "varmare" skulle jag tro, men.. det kunde ha känts jätte vårigt ute när jag gick med dottern till förskolan, då solen (som fortfarande) sken vårigt och fint, fåglarna kvittrade vår kvitter.. det som förstörde det hela var då minus graderna..


    


JAG VILL HA SOMMAR! NUUUU!


Jag längtar sååå jäkla mycket till den 1/3!!!! Lääääängtar!!!

 
ANNONS
 
FruNaggen

FruNaggen

24 februari 2010 11:51

Vilka fina fönsterbilder. Vad den 1/3?? Främmande?

http://ysven.bloggplatsen .se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se