Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 28 februari 2010

Längtar tills imorgon! :)

Av Maria - 28 februari 2010 09:34

Imorgon kommer syster med familj!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Vi lääääääängtar såååå!!!!

Så idag ska vi städa hela dagen.. och möjligtvis skotta lite snö också.. :S Det har snöat mycket nu.. och håller fortfarande på.


Min utställning är i full gång nu! :) Jag har inte fått dit nån prislista ännu, men det går väl att fixa så småning om. (om nån skulle råka vara intresserad av att köpa nåt..)


Och än har vi ingen bil.. 


Har nån något förslag på billig, men god middag man kan bjuda syster med familj på när dom kommit fram/hit imorgon?..


Nu är det nog dags för mig att börja med städandet.

 
ANNONS
 
FruNaggen

FruNaggen

28 februari 2010 20:24

ugnsfalukorv med skivor av ädelost mellan korvskivorna, häll över ett par burkar vita bönor i tomatsås, in i ugn 200 gr i 20 min. Koka potatis till.
eller gör chili con carne, eller pastasallad, eller nån köttgryta bara.....slut på ideér. Hur länge stannar dom ? Kul för er.

http://ysven.bloggplatsen .se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se