Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 11 mars 2010

Semester!!!!

Av Maria - 11 mars 2010 09:53

Så nu har vi haft våran mini semester hos Fru Y och Herr E. Utan sol lyckades vi tyvärr bli och gubben blev sjuk.. (är fortfarande).. sedan fick dottern någon konstig "magsjuka" som nog inte var magsjuka.. men kräktes gjorde hon.. men rätt som det var slutade hon bara och kunde äta som vanligt.. konstig.

Annars gjorde vi väl inte så jätte mycket, men bara sällskapet och få komma hemifrån var höjdpunkterna. Och middagarna där uppe är ju en stor höjdpunkt dom med!   Så dom får ej glömas! MUMS!


              


Och nu är vi som sagt hemma igen, kom hem igår. Jag vill inte vara hemma! Jag vill inte ha vardag!.. Nästa vecka blir ännu mera vardag, då ska jag ta mig upp till skolan... den 18/3 är dottern ledig från skolan, få se om gubben är tillräckligt frisk för att ta hand om henne, annars måste väl jag stanna hemma.. det är bara vänta och se. Få se om de blir nåt kalas imorgon när mellan tjejen i byn fyller hela 3 år! (och få se hur gubben mår.. om vi kan fara och gratta..)..


24/3

Ta ner konstutställingen.. eller blir det 23?.. I papprena stod det 24..


26/3

Till grannbyn Å till mvc och lyssna på hjärtljud!


27/3

På bröllop!


Måste plugga!!!!... men usch, vad det känns tungt!.. Jag började kolla lite på psykologin, papper jag fått hem.. men i dom fattades det ju en massa text!?.. Så jag tog en annan bunt av papper jag fått.. där fattades det ingen text.. tror jag.. men medans jag läste.. eller efter ett tag när jag läste upptäckte jag att jag satt och tänkte på annat.. såå VA FAN!.. Och vad tänkte jag på.. jo alla andra ämnen jag måste hinna få mer gjort i.. svenska, engelska, matte, religion.. blä blä blä.. Om det bara var det att jag tyckte att det var riktigt tråkigt så skulle jag nog ändå stå ut.. men när det handlar om att man börjar lipa så fort man tänker, tittar eller gör skolarbeten.. och mår allmänt skit! Fy satan!!! men jag måste...

 

 

          

 
ANNONS
 
FruNaggen

FruNaggen

11 mars 2010 15:10

De är ju de jag säger...du tar mycket bättre bilder, du skulle fått ta på semlorna!!!!!

http://ysven.bloggplatsen .se

 
Emma

Emma

13 mars 2010 13:35

Tack!! Gillade den bilden väldigt mycket jag med :)

http://efroberg.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se