Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 21 mars 2010

Blablabla..

Av Maria - 21 mars 2010 09:39

Ja, som misstänkt så blev inte städandet klart igår.. men orken bara försvann. Så istället gick jag ut med barnen så dom fick leka av sig lite och jag satt i solen och läste en skit bok, som jag är tvungen att läsa.. engelska skolarbete.. boken heter "Dear Nobody", (jag hade en annan bok innan, men dum som jag var bytte jag..)och "Dear Nobody" handlar om en tjej och kille i 18 års ålder som "går hela vägen" tillsammans en gång och tjejen blir gravid.. när jag började läsa boken trodde jag att dom var mycket yngre, mycket eftersom dom bodde hemma hos sina föräldrar... men jaja.. så boken är skit tråkigt ivarjefall..   Men snart har jag läst ut den, skönt!!! Fast då måste jag skriva en bokrecension (A4-papper).. och redovisa boken inför klassen.. fast vi blir förmodligen 3 st som redovisar framför klassen tillsammans.. inte för att jag vet om det är nåt positivt.. hoppas det! När man läst en bok man tycker var skit dålig, tycker jag att det är jätte svårt att skriva en recension om den boken.. det ända jag vill skriva är att den var skit dålig.. "jaha.. och varför tycker du det?".. öh, jag vet inte den bara var dålig.. Jaja, det löser sig nog.. engelska B är ju asenkel om jag jämför med svenska B!..


Idag får jag väl plugga lite mer och städa lite mindre.. (fast då vet jag ju hur det slutar..)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se