Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 29 mars 2010

Lite av det som hänt..

Av Maria - 29 mars 2010 09:35

I fredags var jag och gubben till mvc och lyssnade på hjärtljud, det lät fin fint! Och den lille sparkade på bra där inne fick vi höra. På onsdag går jag in i vecka 16.. så idag ska vi nog tjuvläsa lite om vecka 16.   Vi fick en tid till ult. också och det blev den 27/4.. så nu är det bara att längta och vänta! (få se om man kollar vad det blir för sort denna gång.. men känner jag gubben och mig rätt lär vi nog villa veta.. fast vi behöver ju inte berätta för omgivningen   )


I lördags var vi på bröllop på naggen. Det första jag möttes av när jag kom in i lokalen där vigsen skulle hållas var bruden själv, hon  var hur vacker som helst!!! Hon var som tagen ur en film. Helt magisk! Vigsen i säg var otroligt fin! Nästan så det kom en tår i ögonvrån.. fast jag är ju lite känsligare nu förtiden.   

Maten som serverades var super god, kött(älg)gryta med potatis el. ris + sallader! Och tårtorna var fint dekorerade. Jätte fint bröllop! Vi begav oss hem vid ..hm.. ja vad kan klockan ha varit.. sju tiden kanske. Så när vi kom hem la jag barnen och mig själv och kolla på film och sedan sov även jag.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Eva

29 mars 2010 18:07

Tiden går så fort! Det var ju nyss som vi fick veta att Lasse skulle bli farfar igen...! =D Tänk, redan vecka 16! Härligt! Kramar!

 
FruNaggen

FruNaggen

29 mars 2010 19:01

Hade ni kamera med er??? eller?

http://ysven.bloggplatsen .se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se