Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under mars 2010

Av Maria - 4 mars 2010 09:25

Jaha.. så nu är syster med familj påväg hemåt. Jag vill inte ha vardag igen!!!!! Usch jag blir fan gråtfärdig bara jag tänker på det och på hur mycket jag ligger efter i allt skolarbete.. jag vill inte, vill inte, vill inte.. neeeeeeej, vill inte, vill inte, vill inte!...


Saknar redan syster!

 

 

Tiden syster har varit här har varit bra! Bästa på väldigt, väldigt läääänge!

I tisdags var vi och kollade på min utställning en sväng, sen åkte vi till ica och handlade hem det som behövdes. Senare vid sex tiden gick vi till skridskobanan så våra större barn fick åka lite skridskor, dom var jätte duktiga. Dom små tittade på och sedan var dom och åkte lite kana. Igår satt vi inne hela dagen och gjorde så gott som ingenting.. alla var jätte trötta. Pizza till lunch och till middag lagade jag stek i gryta, potatis, sås som serverades med svartvinbärsgelé och sallad. Fast alla var super mätta efter lunchen.. Men vi åt lite ändå. Köttet blev väldigt mört!.. men.. jag hade väl inte räknat med annat heller.. det stod ju och "puttrade" i 5 timmar. :D


  


Det var någon som rang mig igår också.. men eftersom jag inte kände igen numret svarade jag inte (jag gör tyvärr oftast så..kollar sedan på hitta.se vem som ringt..) Nu visade det sig att personen som ringde mig igår var från nån tidning.. förmodligen hade det väl med att göra med min utställning. Får se om dom ringer nåt mer, då får jag väl svara.


Idag är det jätte fint och soligt ute! Så syster med familj fick fint väder att åka hem i. :) Hela våran familj ska åka och besikta nybilen inne i stan.. och sen åka hem. Jag vill inte vara hemma.. då blir jag bara deprimerad och tänker på allt jag inte har fått gjort (när det gäller skolarbete t.ex.)


JAG VILL HA SOMMAR NU!!!!! (då är skolan slut!, det är varmare ute och allt blir så mycket enklare då! m.m.)

 

 

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards