Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 2 april 2010

Påsk?!..

Av Maria - 2 april 2010 09:52

Vafan är det redan påsk!??.. Nåja, lite björkris har vi fått in och som är färdig pyntat, så det är skönt! (att man har lite påsk..) Dottern undrade idag ifall vi skulle pynta mer idag när jag äntligen mår bra igen.. men måste man verkligen ha så mycket pynt på påsken.. jag menar, den varar ju inte så länge.. Om jag fick hem lite tulpaner (och godis!)skulle jag vara nöjd med påskpyntandet. Barnen ska väl få påskpyssla idag eller imorgon.. blåsa ur ägg och fixa.


Dom som inte vet varför jag har varit "borta" från t.ex fb.. beror det på migrän/huvudvärk.. jag har inte kunna annat än att lega i sängen sen i tisdags kväll.. fy satan för migrän!. Jag har levt på vatten/påskmust och citodon.. Och tanke på "magen" har jag undvikt att ätit för månda citodon eftersom jag inte vet hur "bra" det är för den lille.. mat jag ätit dessa dagar är jordnötsringar och mackor. Så gissa om min mage tyckte det var jätte konstigt med riktig mat igår.. började må illa av det lilla jag åt. Nu hoppas jag att jag slipper migrän på några dagar.. jag gillar honom INTE!


Nu ska jag gå och stryka förkläden till barnen och fixa/ dona.


ps.. Gubben diskade och storstädade i köket hela dagen igår!!!!!! Helt sjukt bra! Puss på han!..d.s


 
ANNONS
 
FruNaggen

FruNaggen

3 april 2010 12:16

Nä, vet du vad..till påsk räcker det med lite ris å dun, huvudsaken att barna får påskägg. Jag har aldrig brytt mig att pynta nåt speciellt.

http://ysven.bloggplatsen .se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se