Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 27 april 2010

Rutiner

Av Maria - 27 april 2010 16:03

Har nu insett att jag behöver rutiner för att må hyfsat bra, att trivas med livet. Idag när det inte blev som dessa dagar som varit då jag har klivit upp.. ätit frukost, slängt i en maskin tvätt, tagit in tvätt, vikt tvätt, diskat o.s.v Så känner mig deppad, less och fruktansvärt orkeslös...


Och då har vi ändå varit på ultraljud idag, något både jag och gubben har sett framemot sen vi fick tiden. Och allt kändes ju självklart kul medans man var på ult. och även på vägen hem. Men väl hemma efter man berättat för barnen vad för sorts litet syskon dom kommer få så blev allt trist och jag känner mig helt enkelt orkeslös.. bara för att jag inte kom igång imorse, antagligen..


Trött.. nu vill jag ha en ny dag.. och sommarlov!

 
ANNONS
 
FruNaggen

FruNaggen

27 april 2010 18:21

Tänk att det är det jag har kommit på också. Därför går jag min morgonprom. på 1 timme och min kvällsprom. på ½ timme. Sedan är det ju bra om det är väder så man kan dona ute mellan tvätt å sånt.Och att äta frukost, lunch och middag. Min mage är mycket bättre.
Grattis förresten.

http://ysven.bloggplatsen .se

 
Ingen bild

ela

28 april 2010 20:44

VILKEN SORT???? KOm hit en sväng!! jag vill inte att du ska gå å va deppad helatiden.. de e inte bra!! saknar dig!! KRAM

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se