Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 29 april 2010

Söndag, måndag.. idag.. o.s.v..

Av Maria - 29 april 2010 15:16

Som vissa av er redan vet var vi i byn i söndags och sov kvar till måndagen. På söndag blev vi bjudna på kolbullar.. varför har jag inte skrivit detta tidigare???.. Nåja, det var åtminstone jätte gott med kolbullar. Soligt och varmt var det ute också. Det tog över halva dagen att göra dessa kolbullar.. eftersom vi gjorde upp allt fläsk och all smet.. på "kvällen" tittade jag och Malin på filmen "Paranormal activity", den var inte så bra.. men vi hade ju gott, det var gott. På måndagen var vi ute hela dagen, barnen fick grilla korv till lunch, eller var det vi vuxna som grillade korven åt dom tro..? (barnen tappade ju tålamodet så fort..) Efter ett tag kom jag på att vi även skulle ha lite pinnbrö, så jag stack in och fixade lite deg.. det blev inge pinnbrö utan, mini scones.. och vissa med kanelbulle fyllning.. helt ok.. allt tog slut.


     

bilderna är ju i fel ordning.. precis som vanligt.. men men..


Igår testade jag att göra lite glass, saltlakritsglass, men jag vet inte riktigt hur den blev.. jag har svårt att avgöra själv.. om den var god eller inte??.. Jag hade nog viljat haft mer salmiakssmak.. så till nästa gång blir det nog mer saltlakritssmaksättning.


   


Idag stack vi upp till grannbyn å och hälsade på min "skola", så nu har jag avbrutit mina studier!!!!   SOMMARLOV!!!!! Hell yeah!!!   


Hemma igen efter grannbyn å var vi ute.. barnen är fortfarande ute.. tror jag, med gubben. Jag tog ner tvätt, hängde tvätt och fotade lite vårbilder.


 

mer vårbilder inne på fb.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se