Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under april 2010

Av Maria - 16 april 2010 17:01

Men nu tror jag väl... beräknaren jag har använt mig av här nedanför visar ju fel!.. Inte är det beräknat den 20.. nä, utan den 21/9-10.. men vad vet jag, det kanske ändras efter ultraljudet.

ANNONS
Av Maria - 16 april 2010 14:01

Jag är i vecka 18.
Jag har gått 17 fulla veckor och 3 fulla dagar (v17+3).
Jag är i 4:e kalendermånaden.
Jag är i 5:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Jag är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Mån 20 sep 2010
Jag har 157 dagar kvar till beräknad förlossning.

 

ANNONS
Av Maria - 15 april 2010 11:11

Idag är min ischias värren än värst.. jag kan ju inte göra någonting..   


Och jag har jätte stor lust att blogga, men om vad????.. Jag skulle verkligen behöva städa!.. Men hur ska det gå när jag knappt kan stå.. eller gå..


Och ingen sol har vi idag heller...    

Av Maria - 12 april 2010 17:16

Idag har jag fått undan disken! Jag har tvättat två maskiner tvätt.. hängt ute!!! Och tagit in och vikt tvätten!!!   Sen åt jag en ensam lunch ute, men ack så härligt.. fågelkvitter och lugn och ro!

 

Efter jag hade hämtat dottern på förskolan svängde vi av här hemma och byte lite skor, sedan fortsatte vi vidare till sonens dagis och hämtade honom. Fan vad ont det gjorde att gå! Nåja, jag tog mig dit OCH hem!


Sen har vi bara varit ute resten av dagen och njutit av det fina vädret!   


Nice!


Igår var vi ju som sagt in till staden och handlade utemöbler till lille Margit. Och då hittade jag ju även ett par fina våriga skor!!! Bilder!


       

Av Maria - 12 april 2010 08:48

Idag måste jag nog diska och tvätta ivajefall, även fast det är vackraste vädret ute.  Jag kanske hinner vara ute en sväng också. + att jag tänkte att jag ska hänga tvätten ute.


  

Av Maria - 11 april 2010 09:27

Idag är det strålande sken ute!!!!! 5+ gradet är det i skuggan redan, hoppas på mycket värme idag så mycket snö försvinner!!!  Nice!


Idag tänkte vi eventuellt städa av ute på bordet.. igen.. så jag och barnen kan sitta där och mysa med lite milkshake! Jordgubbsmilkshake blir det idag! Mums!    Somrigt!


Vi ska väl kanske föja med gubben in till stan idag också och handla utemöbler till lille Margit. Och så hoppas jag på att vi kan titta in hos familjen Pähn på en fika eller middag. Det var ett "tag" sedan man var in till dom och hälsade på.


Dottern har även planerat in att hon ska öva på att cykla lite idag.. fast det lär kanske dröja innan hon lär sig helt.. hon är lite väl försiktig. Men det ska gå! Just nu är hon ute/eller hemma hos granntjejen och passar på att leka, eftersom granntjejen ska åka hem idag.


Jag behöver städa, dammsuga, diska, plugga.. o.s.v men orka, när det är sånt här finväder!!!


Av Maria - 9 april 2010 11:56

Nu har jag snabbt slängt ihop två såna där "skyltar" man hänger på dörrenhandtaget, "Stör ej", "Knacka".. Som man vänder eftersom. Jag gjorde en varsin åt barnen.. oj, vad glad dom blev.. NEJ.. eller jo, ett utav barnen blev glad, Embla. :) Thor blev skit sur för att jag inte gjorde exakt likadan som Emblas, utan att den såg ut som en bil istället.. så nu slänger han runt bilar i rummet och är sur! Embla pysslar med sin och gör den fin.

Nu var det ett tag sedan jag gjorde dessa skyltar och sonen har lugnat ner sig och är snäll och glad, dottern har fixat klart med sin och båda hänger fint på dörrarna.


       


Ja, som tidigare sagt så gjorde jag milkshake igår och det som blev "över" gjorde jag till glass. Idag kollade vi till glassen och testade den.. och jag kan väl inte påstå att den var nån riktig höjdare, men jag hade inte riktigt räknat med det heller. Den var väldigt mättande + att det var som vanlig glass fast frusen, som isglass med smak av banan och choklad. Ingen höjdare för vuxna kanske, men barnen tyckte det var jätte gott och tyckte att vi skulle göra flera likadana glassar. Så det var ju bra.


 


Av Maria - 8 april 2010 21:15

Idag har jag mest bara suttit framför datorn och hängt. Men jag har inte haft lika tråkigt som jag annars brukar ha då jag brukar sitter framför fb och glo, och där inget händer. Nä, för idag har jag även fixat en header till Lummis, kungen of byns syster. Eller nä, en och en.. det blev ju fyra, fast två utav dom var likadana förutom lite detaljer på ena.


Vad har jag annars gjort då???... Jag har börjat följa tre bloggar till på bloglovin idag!   


Och efter att barnen somnat nu ikväll gjorde jag mig lite milkshake! Mums! Det blir även glass av det som blev "över".. få se hur dom blir imorgon när dom är klar. Hoppas på bra!


Nu ska jag kolla lite på teven.. sen blir det väl sova..

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se