Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under april 2010

Av Maria - 6 april 2010 09:55

Jag tappade ner min telefon bakom sängen för några dagar sedan.. (under migränperioden som jag hade).. Telefonen har varit väldigt tyst där den legat, vilket jag även påpekade igår.. och då fick jag veta att den inte alls hade varit så tyst som jag trott.. Dottern berättade att den nämligen låtit. Hm.. så imorse drog jag ut sängen från väggen och hittade telefonen död.. + en massa damm och leksakspistoler. Så efter frukosten när den legat och laddat en liten stund tittade jag till den igen, nyfiken som man är undrade jag självklart vem som ringt mig.. Jag hade ett missat samtal och ett nytt meddelande. Samtalet var ifrån min vän M som ringt mig 1 april kl.17:07 trevligt! Någon som försöker kontakta mig ivarjefall! :) Sms:et var ifrån telia... mindre kul.. tråk telia. Så, så populär är jag.   


ANNONS
Av Maria - 5 april 2010 16:14

Igår fick vi sol!!! Lycka! Jag och barnen var ute ett bra tag och tog vara på solens strålar. Jag fotade lite.. men inte alls så mycket jag hade velat. Men det fanns ju inget att knäppa på. Det var jätte varmt ute, härligt!!! Det var vår! (Idag har det snöat!)

         

Till klockan fyra var vi hos lille Margit och åt massor med mat! Det var så otroligt gott som vanligt! Önskar jag fick samma middag idag! Efter middagen fick bjöd hon även på glass med egen jordgubbssylt och grädde. MUMS!


Idag/nu är jag jätte sugen på nån god macka med någon jätte god röra på! Mums!!! Vill ha!!! NU! Men ahr vi något hemma man skulle kunna göra en sådan macka då??? Självklart, INTE!.. Hungrig.. Suget blir väl bättre efter jag fått i mig lite mat.. det släpper kanske..

ANNONS
Av Maria - 4 april 2010 10:25

Jag tror nog jag aldrig jag har varit så sugen jag är på att fota som jag är nu!!! Det är som fjärilar i magen bara tanken på att fota! Jag är väldigt sugen på att rita och måla också.. men inte alls på samma sätt.


Idag ska vi bort till lille Margit och äta middag, kommer bli trevligt och gott! Längtar!


Igår var det mest bara teve tittande och godisätande.. Idag hoppas jag på sol!.. Jag har sån lust att gå ut i solen, så det vore ju ett plus om det var sol ute då också!


Nu ska jag gå ner med barnen så dom får måla lite.. kanske målar dom nån fin teckning till Margit.

Av Maria - 2 april 2010 09:52

Vafan är det redan påsk!??.. Nåja, lite björkris har vi fått in och som är färdig pyntat, så det är skönt! (att man har lite påsk..) Dottern undrade idag ifall vi skulle pynta mer idag när jag äntligen mår bra igen.. men måste man verkligen ha så mycket pynt på påsken.. jag menar, den varar ju inte så länge.. Om jag fick hem lite tulpaner (och godis!)skulle jag vara nöjd med påskpyntandet. Barnen ska väl få påskpyssla idag eller imorgon.. blåsa ur ägg och fixa.


Dom som inte vet varför jag har varit "borta" från t.ex fb.. beror det på migrän/huvudvärk.. jag har inte kunna annat än att lega i sängen sen i tisdags kväll.. fy satan för migrän!. Jag har levt på vatten/påskmust och citodon.. Och tanke på "magen" har jag undvikt att ätit för månda citodon eftersom jag inte vet hur "bra" det är för den lille.. mat jag ätit dessa dagar är jordnötsringar och mackor. Så gissa om min mage tyckte det var jätte konstigt med riktig mat igår.. började må illa av det lilla jag åt. Nu hoppas jag att jag slipper migrän på några dagar.. jag gillar honom INTE!


Nu ska jag gå och stryka förkläden till barnen och fixa/ dona.


ps.. Gubben diskade och storstädade i köket hela dagen igår!!!!!! Helt sjukt bra! Puss på han!..d.s


Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se