Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 20 maj 2010

Pyssel fixat!

Av Maria - 20 maj 2010 15:54

Fan vad jag är bra!   Äh, kanske inte.. men jag klarade av nåt jag med utan att behöva rådfråga någon en massa. Härligt!


Jag har pysslat lite med andra ord.. och med sånt jag inte gjort någonsin tidigare, alltså.. aldrig! Och jag klarade det galant, tycker jag. Jag har klätt om en stol! Helt själv!!!   Vad tycker ni..? tyvärr har jag ingen innan bild (,men jag kanske kan fixa en.. fru Y *blink blink* kanske du skulle villa knäppa ett kort på stolen innan, för du har väl likadana hemma hos dig)..


   


Annars har jag inte gjort så mycket idag.. förutom fixat stolen och klippt till sonens gammel stövlar. Jag har även funderingar när det gäller dom klippta stövlarna.. kanske ni kan vara till någon hjälp!?.. Jag skulle villa ha något snyggt i kanterna där jag klippt, men vad? Förslag..


 

 
ANNONS
 
Fru Y

Fru Y

20 maj 2010 16:50

hihi, ja vi får väl se, och du har väl tyg kvar ?

http://ysven.bloggplatsen.se

 
Lummis

Lummis

20 maj 2010 20:07

Hehe kul att du gillade överkastet. Hade gärna kunnat gjort ett till om jag haft tid. Det är dessutom riktigt dyrt. Bara tyget till mitt har kostat över 600:-.. Men de är iof lite lik. sidentyger. :P

Du som är duktig på att pyssla, de där skulle ju vara perfekt för dig :)

http://Lummisinlife.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se