Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 30 maj 2010

Besök!

Av Maria - 30 maj 2010 13:43

Jag vill fortfarande tatuera!!!.. Vilket jag skrev på fb för någon dag sedan.. men jag upptäckte att det fattades lite små saker som behövs för att tatuera. Så det får vänta..


I fredags åt vi lite grillat till middag, det blev fredagsmys med godis och en hyrfilm, "Upp". Barnen tittade på den på svenska medans jag tänkte att jag ville se den på orginalspråket.. vilket jag sedan ångrade, men då var det tyvärr försent. Jag vill ju se på den tillsammans med barnen, mysa med dom. Nåja.. när det äntligen var dags för mig att titta på filmen blev det ju nåt fel på den.. den gick inte att titta på.. (kanske var för att jag blev tvungen att pausa HELA tiden, eftersom gubben ringde stup i kvarten... typ..) När gubben väl kom hem var klockan vid tre på natten/morgonen någon gång. Och då väcker han självklart mig och kommer upp för att berätta att det står en husbil utanför.. (min pappa har en husbil) kunde jag somna efter det sen då????..  NEJ!.. Jag låg vaken till klockan fem och somnade någon gång då.. Så efter frukost och lite springandes upp och ner och in till gubben som försökte sova så bankade det på dörren.. Och utanför står Anki och pappa!  


Så vi har haft pappa, Anki + tre av deras barn på besök! Det händer inte ofta precis.. sist dom var upp och hälsade på var Juni 2007. Så, ja det var ett tag sedan. Vi har väl mest bara tagit det lungt pratat och umgåtts. Vi vandrade lite i "tuben" och tittade lite på forsen. Annars har vi bara varit!   Idag åkte dom hem eftersom det är skola och jobb imorgon. Fast min bror Adde tyckte att dom skulle stanna en vecka. Det tyckte jag lät väldigt bra!  Men tyvärr gick ju inte det. När dom väl satte sig i husbilen för att åka och vinkade hej då, var det väldigt nära på att det kom några tårar från sonen, han ville åka med. Efter dom åkt var han väldigt nere, så då slog jag igång bilar filmen åt honom + att han fick äta lite godis som han hade kvar sedan fredagen. Så.. så har helgen sett ut än så länge.

 

Idag är det morsdag.. barnen ska väl baka en rabarbertårta till mig.. (jag får väl vara med på ett hörn och hjälpa till om det skulle behövas). Just nu är gubben och barnen iväg på affärn och handlar det som fattas till tårtgörat...Lite bilder..

               

 
ANNONS
 
Ingen bild

husbilen

31 maj 2010 19:34

tack för senast!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se