Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under maj 2010

Av Maria - 5 maj 2010 17:01

.. har jag laddat upp tre nya målningar (akvareller) på min konstblogg. Vilket var på tiden.. jag har har blivit urusel på att ladda upp bilder där.. men det kan ju även bero på att jag inte har målat eller ritat speciellt mycket på senaste.. även fast jag har varit jätte sugen just på att måla och rita.


Idag har jag varit till läkare och fått sjuk intyg för min ischas. + att jag har  lämnat tillbaka böcker till skolan. (Fast jag glömde lämna tillbaka en.. så jag måste ta mig upp nåt mer med den boken..) Annars for jag, gubben och sonen och åt på ett ställe som vi inte ätit på förut.. ja gubben har ätit där tidigare, men inte jag och sonen. Dottern var på förskolan och var därför inte med. Mätt blev vi kan jag lova, och gott var det!!!


ANNONS
Av Maria - 2 maj 2010 13:16

Idag blåser det storm ute är runt +8 gradet ute.. solen tittar ju faktiskt fram för det mesta förutom när den är bakom nåt stort och fluffigt moln nån sekund. Jag har suttit och väntat på en maskin tvätt snart en halv dag tror jag.. startade den imorse och än är den inte klar, men när jag var ner sist för snart ca. två timmar sedan hade ju maskinen stannat, den stod bara och blinka. MEN, snart ska jag få gå ut och hänga min tvätt, för bara om några minuter borde det vara klart.. få se om jag får med mig båda ungarna ut också.Tveksamt hm..


Jaha.. tittar ut nu och och ser till min förskräckelse att det kommer snöflingor svischandes förbi.. men det var inte många.. hoppas det inte kommer fler bara!


ANNONS
Av Maria - 1 maj 2010 13:27

Så igår städade jag en hel del.. När vid fyra tiden började vi med maten, grillat! Gott! Efter maten väntade vi bara på att klockan skulle bli halv sju.. halv sju gick vi till raggarstugan och kollade på raggarbilar, men lite för lite kläder på oss.. kallt ute! Men vi var där tills sju då alla raggarbilar åkte iväg. Hemma igen satte jag och barnen oss framför teven och kollade på en film och åt ostkrokar och annat gott.


___________Bilder från raggarstugan___________


                                                                                 

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se