Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 4 juni 2010

Fotat modell!

Av Maria - 4 juni 2010 10:33

Igår lekte jag fotograf igen och det var riktigt kul måste jag säga! Så det ska jag fortsätta med, fota de som ställer upp. Jag knäppte rätt många bilder, men då är det ju många som är lik varandra + att jag oftast inte använder alla eller redigerar alla. Men hittills har jag nog säkert redigerat ca. 20 st. Nu vill jag bara knäppa fler bilder och på andra ställen, mer mer mer!!! Det var jätte roligt! Lite små jobbigt bara att jag inte kan ligga på mage och fota, man får ju så fina bilder då.. men jag lyckades med att ligga halvt på "mage".. inte på magen alltså utan på sidan, typ. Och dom bilderna blev väldigt bra tycker jag! Min modell var jätte bra, precis som min tidigare modell så går hon verkligen in i rollen som modell och gör ett super bra jobb!

 

Idag måste jag verkligen städa det sista innan söndagen eftersom morgon dagen förmodligen kommer gå åt att bada ungar, baka tårta, paketera in presenterna och börja små fixa allt in för kalaset! Fundera även på om man eventuellt skulle baka lite negerbollar till kalaset också (får se hur pengarna räcker..) men ungar älskar ju verkligen dessa små bruna bollar!   


Ja, kanske dags att börja städa då.. bara den där orken skulle kunna ta och komma fram och energin..

 
ANNONS
 
Ingen bild

gubben

4 juni 2010 19:31

Ja jag ser det..den där spaden lever sig verkligen in i rollen ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se