Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 14 juni 2010

En liten fundering..

Av Maria - 14 juni 2010 09:35

Vart ska man placera den lilla när han kommer i september?.. Han måste ju ha ett "rum". Nu står ju spjälsäng, vagn, babysiter o.s.v i teverummet och tar upp massor med plats och allt ser stökigt ut. Jag hade helst vilja haft ett rum att ställa alla dessa grejor i precis nu. Men vart skulle det vara.. kanske att man skulle flytta sovrummet ner hit här vi har teverum nu.. då har vi ju plats med liten    i vårt sovrum. Och teverummet kan vi ju flytta upp till övervåningen.. det är ju bara soffan som behövs flyttas upp då + kanske ett bord , teve har vi ju redan där uppe. Det dumma är väl att barnen kommer sova själva på övervåningen och jag vet inte riktigt om jag gillar det.. + att sonen fortfarande sover i sängen med mig.. myspys.. men det måste ju bli ändring på det när minsta lillebror kommer också. Hm.. jag vill ju inte klämma in en spjälsäng uppe i vårt "sovrum" eftersom det är så litet...


Nä bästa lösningen tror jag nog är den jag skrev är ovanför. Om inte annat får liten    dela rum med Thor.. liten    ska ju bara sova där på nätterna, på dagarna kommer han ju ändå bara vara nere och även sova ute i vagn dom dagar vädret tillåter. Vi kommer väl på nåt.. grejern var väl att jag hade vilja haft undan alla litens    grejor nu som står och tar plats i teverummet.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se