Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 18 juni 2010

V.27

Av Maria - 18 juni 2010 12:54


  Han sprattlar jätte mycket nu.. och inte bara när jag lägger mig ner utan även när jag sitter, står och går.. när som helst hoppar hela magen omkring på mig.. Och ja, det syns även (sprattlet alltså).


Jag är ovigare än ovigast!.. Jag har stora problem att röra på mig.. speciellt böja mig ner och plocka upp något från golvet eller likande.


Liten är nu ca. 24 cm lång från huvud till rumpa och hans vikt är kring 1 kg.


länk till mer fakta v.27

 
ANNONS
 
Daniella - BakeCake

Daniella - BakeCake

28 juni 2010 19:45

Sv: Hej Maria! Vad bra att du skriver en kommentar när du inte lyckas så att vi kan lösa det, för självklart ska den inte vara så. Något måste ha blivit tokigt... hur gjorde du? Kram Daniella - BakeCake

http://bakecake.blogg.se

 
Daniella - BakeCake

Daniella - BakeCake

28 juni 2010 19:49

Sv: Hej igen Maria!
Nu hittade jag felet! Jag hade råkat skrivit 2 DL vatten istället för 2 LITER vatten... jag ber så hemskt mycket om ursäkt och hoppas verkligen att du testar dig på den igen, för den är såå god, och den här gången är jag säker på att du kommer lyckas! :) Ha det jätte bra! Kram Daniella - BakeCake

http://bakecake.blogg.se

 
Daniella - BakeCake

Daniella - BakeCake

29 juni 2010 11:39

Sv: Det blir som färdigblandad saft! Så du behöver inte späda ut det med vatten :) Du får jätte gärna höra av dig när du har kokat på 2 liter och berätta hur det gick! Kram Daniella - BakeCake

http://bakecake.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se