Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 4 juli 2010

Helgen..

Av Maria - 4 juli 2010 18:39

I fredags åkte vi till byn en sväng, där jag och barnen stannade medans gubbarna stack iväg till ånge och handlade. Barnen lekte, bada och busa som vanligt. Jag och Malin satt mest och pratade. Efter ett tag ringde "king of byn" till Malin och undrade om dom skulle åka till oss och sova kvar. Så blev det.

 

Så när vi sedan var hemma hos oss blev det grillning för oss vuxna medans barnen sprang i vattenspridaren. Vi vuxna pratade och bara umgicks, trevligt! Efter middagen blev det en liten promenad till grillplatsen nere på fly och sedan hem igen (något myggit!) Hemma igen blev det musik för "fulla gubbar", tyvärr klarade inte jag av att sitta ute allt för länge pågrund av alla jäkla mygg som bara blev fler och fler. Så istället sa jag gonatt till Malin och gick upp och la mig. Strax därpå gick "resten" och la sig. Morgonen där på bestämde vi oss för att vi skulle följa med hem till byn och vara hos dom under dagen. Barnen badade i poolen (mest hela tiden) och hade mycket skoj! Vi vuxna umgicks, pratade.. och så tittade jag på när maten blev tillagad.. jag var inte till mycket hjälp.. men maten blev väldigt god!   Jag fick även testa på Sillbullar och dom var riktigt goda måste jag säga. Dottern sa sedan att hon tyckte dom smakade som nubbesalladen jag gjort till midsommar.. kan nog stämma, förutom konsistensen som inte var detsamma som nubbesalladen. Tusen tack för en god middag!   Ja, igår var det väldigt mycket sommar värme också.. +30 i skuggan.. häärligt! När vi kom hem stod jag i vattenspridaren och svalkade av mig, SKÖNT! Natten var däremot inte allt för skön.. fruktansvärt kvavt och varmt.. vaknade hundra gånger..


Idag har det regnat till och från hela dagen, men varit varmt och kvavt, mulet, sol. Sommar! Dottern har varit på kalas i lekparken, då passade jag och sonen på att titta på en film som han fick välja (Shrek3) och till filmen åt vi lite ostringar och drack saft. Gott!  Annars har vi inte gjort mycket alls idag, förutom att bara varit.


Några bilder bara...


                      

 
ANNONS
 
FruNaggen

FruNaggen

5 juli 2010 19:52

Nu måste jag köpa en ny kamera!!!!

http://ysven.bloggplatsen .se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se