Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 14 juli 2010

Ingen bild..

Av Maria - 14 juli 2010 08:37

Redan idag hoppas jag på att vi får fin främmande imorgon! Om jag ska vara riktigt ärlig kommer jag nog blir väldigt besviken och ledsen om det visar sig att vi inte får främmande. Så jag hoppas, håller tummarna! Blommorna som brukar utsätta "vissa" för lite allergisk reaktion har börjat blomma idag, och dom blommorna brukar blomma när detta främmande är här eller kommer hit. (så det är nog meningen att dom ska komma, sen är det ju en annan sak om dom inte kan..).


Idag är det inte lika klibbigt och jobbigt inomhus eller utomhus som det var igår och i natt. Skönt!


Sonen äter bättre nu än när jag sist skrev.. även om det inte är mycket bättre.. men lite får han i sig ivarjefall. Imorse åt han t.ex 3 små tallrikar fil och en liten macka till frukost. Fast frukost brukar oftast vara det målet då han äter någorlunda bra. Sen kommer vi till lunch och då blir det sämre.. och middag sämst.. fast vädret kan ju göra så att man inte känner för att äta så mycket också. Annars mår han bara bra nu!


Nu ska jag och barnen hålla tummarna resten av dagen och hoppas på främmande imorgon!   

 
ANNONS
 
Fru Y

Fru Y

14 juli 2010 19:19

Kul för dig om dom kommer, hoppas det. Träffade Henrik på "koppra", så han talade om det.

http://ysven.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se