Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 31 juli 2010

Ett tag sen sist..

Av Maria - 31 juli 2010 11:18

Ja, som vissa av er redan vet så har vi varit utan internet här hemma ett bra tag, vi fick tillbaka det igår, ÄNTLIGEN! (eller egentligen i förrgår..). Det har varit jätte konstigt att vara utan det.. tomt!.. sjukt, att internet tar så mycket av ens tid så det känns tomt när man är utan det bara några dagar. Och nä, jag har inte fått så mycket mer gjort dessa dagar när vi varit utan internet vilket man kanske skulle kunna trott att jag skulle fått. Förutom att vi har varit utan internet har ju mamma med familj varit upp och hälsat på, fast det var ju ett tag sedan det nu också(, då hade vi internet). Lillebror Benjamin hade köpt chips åt mig!

 

Vi gjorde mycket mer än vad vi brukar göra när dom var här, vilket jag tyckte var riktigt trevligt och kul, istället för att bara sitta hemma, sörpla kaffe, prata, baka och äta.. som det oftast annars brukar bli, så för omväxlings skull var det riktigt kul att vi hittade på något att göra. En dag åkte vi iväg till grannbyn F och spelade lite minigolf, hett och kvavt var det, men kul och inte så dyrt. Jag vann inte... men blev värdig tvåa! Sedan handlade vi lite för alla dagar, till middagar och sånt. 


     


En annan dag var vi iväg till ett badstället där barnen fick svalka sig medans vi vuxna tittade på, lilla-/stora lillebror hade nog också villa slängt sig i vattnet, men hade tyvärr inte några badkläder med sig, det samma gällde mamma. Och ja, själv hade jag mer än gärna slängt mig i, men hade/har inte heller några badkläder.. Men barnen gillade nog att bada i en sjö.. första i år.. få se om det hinns med några fler eller om hösten redan är här nu. Sonen gick faktiskt riktigt långt ut för att vara så liten, till halsen gick väl vattnet på honom, detsamma var det med dottern + att hon övade att simma lite. Vilket hon nog kan väldigt snart bara hon får öva!


 

Sista dagen dom var här var vi iväg till lekparken där barnen fick leka lite, vi blev kvar några timmar, men hade också med vatten och lite saft så ingen skulle få vätskebrist. Jag lyckades få två bromsbett när vi var där, det ena blev enormt, men har äntligen börja försvinna.. klias lite fortfarande, ibland. Gubben var inte med i parken eftersom det var måndag var han ju på jobb. Men efter att han slutat jobbet för dagen och vi kommit hem stack vi iväg till pizzerian vilket vi hade planerat, gott!!!!


     


Ja, så såg dagarna ut medans mamma med familj var här. Jag längtar redan efter nästa gång dom kommer och hälsar på. Vilket jag hoppas inte dröjer allt för lång tid.


Nu måste jag fixa lite lunch till barnen som bara bråkar, skriker och gnäller. Snart fyller ju dottern 7 år också.. nästa söndag.. så nästa helg ska vi baka lite till hennes kalas då vi är uppe och häslar på barnens farmor.. bäst att passa på medans man kan hälsa på/sova kvar där.. snart börjar dottern skolan och jag är redan i vecka 33.. så man vet aldrig.. bäst att passa på nu, som sagt....Lite bilder...

       

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se