Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under juli 2010

Av Maria - 2 juli 2010 10:30

 

ANNONS
Av Maria - 1 juli 2010 18:56

Imorgon går jag in i vecka 29, då ska bebisen vara ca. 26 cm och väga ca. 1,4 kg och fortfarande har vi inte kommit på något namn till den lille... förslag?


Jag har väl inte gjort så mycket på senaste tiden.. jag försökte mig på att göra rabarbersaft för andra gången.. och misslyckades igen. Fast desto mer av saften jag dricker desto godare tycker jag att den är... men det är nog bara jag.. barnen gillar den inte. Nästa gången jag gör rabarbersaft ska jag använda mig av fru Y:s recept och hoppas på att saften blir godare. Hennes brukar ju vara jätte god.. så om inte jag lyckas få till det så är det nog sista gången jag gör rabarbersaft.

Fast saften blev ju rätt så fin! ;)

 


Lite sommar har vi väl fått haft, även om det inte är jätte mycket. Idag har vi haft soligt och molnigt och blåsigt.. men det har varit riktigt skönt väder tycker jag. Jag och barnen la oss på en filt vid två tiden på gräsmattan och åt lite jordgubbar och sedan blev jag liggandes kvar tills gubben kom hem vid fyra.. barnen hade inte rikitgt ro med att bara ligga så dom kom och gick lite som dom ville. Dom pysslade på med sitt.

  Tånaglarna har jag inte målat själv.. det skulle jag nog inte klara av själv. Det var Lisa som var snäll och målade dom åt mig. :)


Jag har varit jätte trött idag, vet ej varför.. och nu efter jag ätit känner jag mig ännu tröttare.. det blir nog en tidig kväll ikväll.


Igår bakade jag och barnen lite kladdkaka "special".. (med marshmallows i) och till den åt vi glass och jordgubbar, det var jätte gott!

 

Få se om väderprognosen jag tittade på idag stämmer med vädret som blir imorgon, enligt väderprognosen jag tittade på visade den på strålande solsken hela dagen, men jag glöme se om det blåser.. men det lär det säkert göra.


Nu har jag bloggat lite.. woho..


ANNONS

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se