Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 24 augusti 2010

Packat?!...

Av Maria - 24 augusti 2010 13:56

 

Hör och häpna!!!! Jag har börjat packa BB-väskan!!! Jag har med andra ord packat allt som jag anser att går att packa i förväg.. innan det bär iväg/ är dags. Detta är kvar på mina listor att packa...


Till mig under/innan förlossningen...

 • Blandad saft eller coca-cola.
 • Armbandsklocka
 • Kamera
 • Hårsnoddar & hårspännen.

Till mig efter...

 • Shampo, tvål, deo...
 • strumpor
 • Amnings bh
 • Tandborste/tandkräm
 • mobiltelefonen
 • glasögontrasa

Till Liten

 • Blöjor
 • Ny-kläderna (dom är inte packade eftersom dom inte är tvättade ännu..)

Att ha med innan...

 • Patientbricka
 • MVC-journal
 • ID-kort.. (kan bli svårt.. har inget..)
 • Mynt till parkering..
 • Bilbarnstolen!

Det var nog allt som inte är packat ännu... hoppas jag inte har glömt något viktigt bara!


Jag citerar från Libero.se.

Vecka 36

"Barnet kan få hicka då och då." DÅ OCH DÅ!!!! Han har ju hicka jämt, stackars liten! Men hickan får han för att han andningstränar för livet utanför magen, så det är ju bra. Vill ni läsa mer om vecka 36 inne på Libero.se är det bara att klicka---> V.36...bilder knäppta i vår trädgård (fast inte idag)...

   

Vi fick oss en ros på rosbusken trots allt.. fast den kom sent..

 
ANNONS
 
Helga

Helga

24 augusti 2010 14:24

Spännande tider!!

http://helga1.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se