Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2010

Jo..

Av Maria - 30 augusti 2010 13:13

Så i lördags var vi iväg till raggarstugan och kollade lite på raggarbilar. Dottern träffade på några klasskamerater där som hon sprang runt och lekte med.. så sonen kände sig utanför. Men då gick vi och tittade (nära) på alla raggarbilar, och då var han nog i himmelriket! Det räckte ju inte att bara titta på framsidan av bilarna.. nej då.. bakdelen var precis lika viktig att kolla in. Tyvärr knäpptes inte så många bilder jag hade viljat eftersom batteriet i kameran tog slut mitt i allt.. och för att jag hade ont.. molnande ont i magen och rygg.. (från tio på morgonen till sent på kvällen). Och pågrund av den molnande värken så kontaktade vi dom vi har tänkt ha som barnvakter när det väl är dags att bege sig till bb. Men någon bb färd blev det trots allt inte, denna gång. Men man vet ju aldrig.. liten kan ju komma när som helst nu, han är ju klar.


 


Idag var jag och sonen iväg till grannbyn Å. Jag hade tid på mvc (8:00) och sonen på bvc (9:30).. eftersom våran skjuts kom och hämtade oss klockan 7:30 åkte vi till skolan och släppte av dottern på fritis.. vilket nog inte riktigt uppskattades, vilket är fullständig förståligt eftersom vi inte har någon plats där.. och inte rätt till det heller. Men det fick gå denna gång. Men det kändes fånigt att lämna henne där eftersom jag visste att jag inte "fick" egentligen.. men jag är väldigt tacksam att dom tog emot henne denna gång.. och det ska inte bli någon nästa gång.. "nästa gång". I vilket fall som helst så gick det bra uppe på mvc för mig och liten, allt var bra. Även fast vi fick vänta en halv timme extra innan vi kom in på bvc gick där även väldigt bra! Sonen var jätte duktig! Vägdes, mättes, gjorde pärlarmband, ritade, räknade, räknade upp olika färger, ögontest, balanstest och hörseltest som sköterskan även sa att hon aldrig har varit med om någon fyra åring som varit så snabb på hörseltestet som sonen var.   Sedan fick sonen ett presentkort på bibban där vi även var in och hämtade presenten, bok. Han valde någon fågelbok..


Igår var jag och barnen ut på en lite promenad och hamnade i slutändan i lekparken.. så barnen fick leka lite medans jag fotade lite och satt ner och vila. Vi blev väl inte kvar så jätte länge, men barnen var nog ganska nöjda ändå.


       


     

Nu ska jag och sonen gå ut medans solen tittar fram..   jag ska väl plocka lite äpplen och se hur kaninerna har med vatten..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se