Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2010

Vänta... och vänta..

Av Maria - 31 augusti 2010 08:13

Igår satt jag och sonen ute och väntade och väntade och väntade på att dottern skulle komma hem.. men ingen dottern dök upp.. och eftersom klockan hann bli ca. 14:45 och hon fortfarande inte hade dykt upp bestämde sonen och jag att vi skulle gå och se vart hon tagit vägen (det brukar ju ta lite extra tid för henne att komma hem nu när hon går själv men inte en halv timme..) Nåja.. precis när vi svängde in på skolgården kommer dottern gåendes emot oss tillsammans med en fritisfröken. Dottern hade med andra ord stått på skolgården och väntat på gamm-omma. Hon trodde att hon skulle hämta efter som hon hade släppt av henne på morgonen.. stackar min flicka! Så nu har jag förklarat för henne att om jag inte har sagt något annat så ska hon alltid gå hem själv. Men jag har så dåligt samvete bara att veta att hon stått där på skolan och sett sina kompisar åka en efter en och ingen som kom och plockade upp henne. Min stackars flicka! Hon tycks inte bry sig så jätte mycket om det.. men jag har som sagt väldigt dåligt samvete..    

 
ANNONS
 
Ingen bild

Eva

31 augusti 2010 19:20

Stackars, stackars lillhjärtat! Det är inte lätt att veta ibland... Krama henne extra från mig!

 
Fru Y

Fru Y

31 augusti 2010 21:33

Lillstackarn, men jag tror nog att du lider mest. Kommer ihåg när henrik fick vänta vid badhuset i Fränsta då det blev nåt missförstånd, vi fick panik, men inte han.

http://ysven.bloggplatsen.se

 
Cassandra

Cassandra

31 augusti 2010 21:56

Tack så mycket!! :) Nej alla plagg kommer inte att sys upp, men några. Själva tanken med våran kollektion är att rita bara, men det finns i våra planeringar att minst 3 plagg ska sys upp!! :)

http://lummisinlife.blogg.se

Maria

1 september 2010 08:20

Åh, vad spännande! :) Då hoppas jag på att man kommer få se hela kollektionen när den är klar + de 3 plaggen du syr upp på bloggen. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se