Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 19 september 2010

Orkar inte mer....

Av Maria - 19 september 2010 12:02

Jag är så jävla less nu!!!!!!.... 4 dagar kvar till bf!... jaha.. skiter jag i, kom nu! Jag orkar inte vänta längre!...


Jag går runt med olika känningar hela jävla tiden, jag undviker att nämna det för gubben (eller någon) eftersom jag tycker att det är onödigt att även han ska behöva få falska förhoppningar hela jävla tiden så som jag får hela jävla tiden!


KOM NU!!!!!!! SNÄÄÄÄÄÄÄLLA!!!!!!!!!!!!!!!!!   

 
ANNONS
 
Hannele - Snart 2barnsmamma

Hannele - Snart 2barnsmamma

19 september 2010 12:53

Svar:
Tackar ^^, hihi..
Ja det hoppas jag med, vill ha han ut nuuuu :D

http://mammah.webblogg.se

 
Anna

Anna

19 september 2010 21:34

Förstår!... tycker det nästan verkar som att om man säger högt till någon att man har känningar, då försvinner dom helt plötsligt! Morr, nu e vi inte goa å tas med! :) Styrkekram till dig!!

http://septemberbebis.blogg.se

 
Fru Y

Fru Y

20 september 2010 18:58

Och så blev det. GRATTIS!!

http://ysven.bloggplatsen.se

 
Anna

Anna

21 september 2010 16:40

Halloj! Hur är det? BLir ju så nyfiken när det inte hänt nåt här på bloggen på ett par dagar, har lillebror kikat ut kanske?! :) Hoppas du mår bra! kram

http://septemberbebis.blogg.se

 
Ingen bild

malin

23 september 2010 12:10

Du fick ju som du ville,han kom ju bara nån timme efter du skrev inlägget:)

 
Hannele - nybliven 2barnsmamma

Hannele - nybliven 2barnsmamma

24 september 2010 12:48

Svar:
Tack och grattis själv :D hihi..nej det förstår jag ^^, Vem orkar göra det när man har precis klämt ut en unge och ska försöka anpassa sig till det nya livet osv ? :D

http://mammah.webblogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se