Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under september 2010

Av Maria - 16 september 2010 08:32

Mamman till dottern 7 år (som är kär i två olika pojkar):

"-Man ska ju inte pussa flera pojkar utan bara hålla sig till en pojke."


Dottern till mamman: "-Men hallå! vi lekte ju faktiskt PP!"


Mamman: "?????? -"PP?"


Dottern: "-Ja, "pussa pojkar"."
ANNONS
Av Maria - 14 september 2010 14:59

Idag har jag en riktigt deppdag... allt känns bara bajs!.. Jag vill bara att liten ska komma nu!!! Och jag tycks inte kunna tänka på något annat i dag heller.. blä! Så det är det som gjort mig väldigt deprimerad. Efter att dottern kommit hem från skolan idag gick jag upp till sovrummet och vila lite... men jag hade/har tydligen inte änns ro i kroppen för det! Usch, jag önskar att det fanns en knapp eller nåt man kunde trycka på så allt bara satte igång... vilken lyx!.. Men tydligen ska man behöva må så här.. och vänta och längta och hoppas och känna efter.. hela tiden!


Och snart fyller jag år också.. blä! Det har jag absolut inte lust med.. nåt kalas lär det ju knappast bli.. vem ska orka med nåt sånt????... Och vem vet, jag kanske ligger på bb då(!!!!!!!) Eftersom mina tankar bara ligger på väntan och längtan hade jag helt och hållet glömt att det faktiskt är fler som fyller år i denna månad.. så som gubbens mamma, barnens farmor.. hon fyller ju år nu på lördag! Men, antar att du läser.. så kommer vi inte att komma på något kalas, jag har nämligen ingen lust att vara mitt ute i skogen, IFALL förlossningen skulle sätta igång. Och den 23/9 då jag har bf så fyller ju även lilla goa Matilda 2 år.. dit kanske vi kan åka gratta, om man inte ligger på bb vill säga. Sedan fyller även min farfar år den 24/9, men dit hade vi ändå inte räknat med att åka eftersom han bor ju en bit bort. Få se nu på vems födelsedag denna kille tänker komma.. eller om han skaffar sig en helt egen dag.. hoppas!

ANNONS
Av Maria - 13 september 2010 18:17

Denna dag har flutit på väldigt bra! Varje dag skulle mer än gärna kunna få vara så här.. (speciellt denna tid då man annars bara går och väntar och längtar!).. Jag och Thor blev bort bjudna på lite fika hemma hos Annelita så vi traskade över dit. Thor lekte jättebra och snällt med Daisy medans jag och Annelita pratade massor och fikade. När klockan sedan blev fem över två traskade vi hemåt igen eftersom jag skulle vara på mvc kl.15 och dottern sluta skolan 14:15. Så när vi kommit hem och innanför dörren var det bara att ta på skona igen och åka iväg med skjutsen som hämtade upp oss. På mvc gick allt bra. Jag fick en ny tid den 27/9, men då hoppas jag verkligen att Liten redan har kommit ut! (men vem vet...)


Jag vill att han ska komma nu!!!!! NU!!!! *hick i magen*.. stackars liten!


 

Av Maria - 13 september 2010 09:20

I går var vi, hela familjen iväg till birsta bara för att vi helt enkelt inte hade någon lust alls att bara sitta hemma och har tråkigt.. och vänta.. BB-väskan var med ifall att.. Vi var till barnens hus och köpte en kudde till Liten sedan vandrade vi runt lite i birsta city, bokade tid för örhåltagning till dottern. Åt gjorde vi på ikea, men nja.. ja det gick ju att äta, inte jätte mysig stämning men kan man räkna med annat på ikea café/restaurang?.. nä... Dottern blev jättefin efter hålknäppningen. Så idag har hon hästsvans så att alla ska se att hon knäppt hål i öronen. (Hon knäppte ju hål för bra längesedan, men dom hålen blev tyvärr infekterade så vi blev tvungen att ta bort örhängerna och låta det läka..)..


I dag skulle det verkligen behövas städas här hemma.. men vem ska orka göra det då?.. Nå, jag ska väl försöka att plocka ihop lite.. och disken ska jag väl försöka ta tag i också.. (jag får ju så satans ont i ryggen när jag diskar bara.. men det måste ju göras..). Nu tittar solen fram också..


Kanske man plockar fram lite fikabrö också.. det är gott, bäst att passa på medans man får äta sånt. För efter Liten kommit ut ska jag bli stenhård på att inte äta sånt. (hoppas jag lyckas med det då bara!)


 

Av Maria - 10 september 2010 07:14

Nä, blev ingen bebis 9/9.. det blir väl som min syster skrev på fb, att han kommer den 10/10... då kommer jag ju bli tokig! Men idag ska jag fan försöka att inte änns tänka på att jag är gravid. Jag ska skriva en lista på allt jag ska göra.. och den ska vara lång och den ska följas!

Av Maria - 9 september 2010 09:57

Så då är Idol igång på allvar!.. Fast dom kan ju lika gärna lägga ner på en gång för den nya Idolen är ju redan hittad, SJUKT bra är vad han är!!!! Och när jag skriver han jag menar Olle Hedberg!   


Av Maria - 8 september 2010 14:09

Helt jävla sjukt vad mycket skit musik folk måste producera nu mera... jag sitter och lyssnar på Christer i p3 och lyssnade även på morgonpasset i morse.. och inte en ända jävla fucking låt spelade dom som gick att lyssna på.. det var/är verkligen en pina att "måsta" lyssna på denna skit musik när man väntar på att själva radio programet ska börja igen. BLÄ!


Ja, förutom detta onödigt vetande så hade jag verkligen glömt hur jävligt det är att vara höggravid.. mitt högra ben känns som om det är på väg att domna bort när som helst.. och när jag stod och tittade ut igenom fönstret på sonen tidigare idag när han var ut och tittade på våran solros så slutade hela höger ben att fungera.. typ.. det vek sig på nåt underligt sätt.. men bara en snabbis.. men ändå!.. Obehagligt så inåt helvete var det! Så om jag sitter får jag ont.. ischias.. och gå runt och vandra här hemma är ju ingen höjdare.. eftersom det blir ju smått tröttsamt efter ett tag. Ligga går inte heller speciellt bra.. jag kan inte ligga på rygg, eftersom då blir det väldigt för mycket tungt på bröstet.. tung bebis!.. Och att ligga på sida av nåt av hållen är skit besvärligt och inte ett dugg bekvämt. Och vända sig från en sida till en annan.. WOW, ja det är ju inte det lättaste.. jag får liksom lyfta med magen.. öhh.. ja.


Så, då fick ni veta ännu mer onödigt vetande!


Av Maria - 7 september 2010 18:09

 

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se