Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 17 november 2010

En massa svammel..

Av Maria - 17 november 2010 19:42

HALLÅ!!! Vad är det frågan om, jag brukar ju nästan jämt ladda upp minst en bild i varje inlägg.. och nu har jag skrivit fem stycken inlägg som är helt utan bild!!! Detta måste jag självklart genast ändra på!


Idag har det varit smått kallt ute och det märks faktiskt ordentligt på mina händer.. jag har fått så torra knogar, spruckna och jävliga, så nu är dom insmorda. Annars har det väl inte hänt så mycket idag.. jag har gått med Thor till dagis, hem, hämtat.. ja.. ni vet. Jag har även varit till tandläkaren.. med hela familjen med mig.. men allt så väl okej ut, mycket tandsten pågrund av mina "tandställningstrådar" och så var det väl nåt hål som behövdes laga.. men det blir gjort nån gång i januari, så det är ett tag kvar. Jag har bara haft ett hål tidigare och det var så länge sedan så jag minns inte om jag hade bedövning eller nåt sånt.. så jag vet inte hur jag ska göra denna gång, men jag har ju lite tid att tänka på det som sagt. 


Ja, jag har ju beställt mig en personlig kalender i dag också, så nu blir det att vänta på den. Det trista är väl att jag inte kan börja använda den förens nästa år.. men ja, jag får skriva mina listor nån annan stanns fram till dess. Den var lite liten, men förhoppningsvis inte för liten, jag är ju expert på att slarva bort saker också.


Åh, jag måste verkligen sätta mig ner och skriva ner alla mina listor. Och i morgon har jag fått nån tid på bvc för samtal om hur allt har gått nu efter att Vidar kom och så.. Det är så mycket jag vill göra, få gjort, vill ha.. o.s.v

Jag är så grymt sugen på att börja med tatuerandet igen som har legat på is ett bra tag nu, men som ag tidigare skrivit.. det fattats ALLTID något när jag vill göra nåt.


            
ANNONS
 
Fru Y

Fru Y

17 november 2010 21:33

Och jag har inte ens haft tid att svamla utan bild, men snart blir det väl ett inlägg om hallen...haha.
Hur har du fått till den fina blinkande bakgrunden?? VILL HA !

http://ysven.bloggplatsen.se

Maria

18 november 2010 09:56

Det är bara att högerklicka på den och "spara bild som..." och sen är det bara att lägga in den hos dig. :)

 
Emma

Emma

18 november 2010 21:15

Tack för kommentaren om håret!:) Hur är det med dig nu förtiden???:) Kram

http://www.emma12345.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se