Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 26 november 2010

Ett kort inlägg?

Av Maria - 26 november 2010 11:04

Jag har absolut inte tid att sitta här! Och vad gör jag?.. Sitter här! Nåja, det får bli ett kort/snabbt inlägg. (jag håller även på att koka kaffe som jag ska hinna ta av från plattan i tid..). Typiskt mig, att försöka göra fler saker samtidigt!.. Diskar jag.. hm, varför inte koka kaffe samtidigt och börja med maten.. ? (mig i ett nötskal).. Oj, nu var det nära att det kokade över, men jag var beredd! Jag hade ställt en skitig kastrull under pipen så om det hade kokat över så så hade det inte gjort så mycket. ;) Jag har ju som sagt startat en ny blogg nu också, knappast någon som missat det, men om så skulle vara fallet så hittar ni dit genom bildlänken. :)  


Sist.. eller var det sist.. jaja när det nu var så var gubben på affären och där hittade han en ost som han kände att han ville köpa.. varför?..


    

..därför.. :)


Imorgon är det lilla jul! Så i dag MÅSTE jag få klart allt som jag ska hinna med. Pynta klart, städa, diska, laga pepparkaksdeg, baka segkakor(?).. jag har säkert glömt någon + att lunch lagning och liknande brukar ta sin lilla tid också, och ammingen tar ju sin tid den också.. han äter ju varannan timme så.. jo.. Och han har blivit jätte förkyld min stackars lilla Vidar! Snoren rinner och hostar.. han låter inge vidare alls. :(


Oj, skulle inte detta bli ett kort inlägg??? Bäst att sluta skriva nu då! ;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se