Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under november 2010

Av Maria - 8 november 2010 11:54

Så fort jag får lust att göra något, pyssla med något speciellt som t.ex en sån enkel sak som sy så fattas det alltid något tillbehör.. så nu ska jag skriva en komihåg lista till mig själv här på bloggen så kanske, kanske jag kan får hem något utav grejerna och på det viset även kunna göra något av alla saker jag vill göra, jag vill sy, rita och tatuera just nu och till dessa saker fattas följade.. (som jag kan komma på nu..)


  • Färgpennor
  • Dragkedja
  • Knappnålar
  • Sterilt vatten (eller vad det heter..)
  • ev. såpvatten
  • (mjukt trikåaktigt tyg, vitt + ev. mudd
  • knäppknappar
  • textilfärg
  • bokplast
  • bebis och barn klädmönster)


Det är vad jag kan komma på som saknas just nu...ANNONS
Av Maria - 7 november 2010 11:29

 

I går hade vi halloweenmys här hemma, först var vi över till tant Margit där vi blev bjudan på tårta och kaffe/saft, Embla och Thor hade klätt ut sig halloweenigt. :)


...ni får ursäkta den suddiga bilden...

   


När jag kom hem, barnen stannade kvar nere hos farfar och Eva medans gubben åkte på affräne och skjutsade hem mig. Så, ja när jag var hemma gjorde jag det lite halloweenit i teverummet där vi skulle mysa framför en film senare på kvällen, Draktränaren heter filmen (skitbra!!!).


   


Men innan fimtittningen och myset blev det lite middag. Jag rullade lite köttbullar och kokade spaggetti (i grön karamellfärg). Barnen åt nästan inget.. det var inget gott sa dom, dom gillar bara "riktiga" köttbullar sa dom! Och med "riktiga" menar dom köpta!.. som om dom skulle vara riktiga.. *onda ögat*

Nåja mysigt hade vi sedan resten av kvällen.


Nu är det bara att invänta nästa "helg", Lilla Jul.. eller är det nåt innan dess..?

ANNONS
Av Maria - 6 november 2010 10:13

Helg igen!?.. Tiden rusar som jag tidigare skrivit, men jag tycker verkligen det. Snart är det jul också!.. Shit vad allt går fort. Och Vidar blir 2 månader nästa söndag (då det även är farsdag)!!!


I dag är jag TRÖTT! Jag la mig senare än vanligt i går kväll vid typ 23, jag hann somna till lite och sedan blev jag väckt kl 24 av gubben som kom hem.. Sen fick jag inte sova så mycker mer.. nån timme kanske. Snarkiga ölgubbe som tydligen blir stendöv av alkohol, teven stod på med HÖG volym.. och gubben låg på golvet nedanför sängen där jag låg!.. Och förutom gubben så låg Embla och gnisslade tänder så hela huset knaka och Thor låg så nära så jag la mig på han titt som tätt.. men han brydde sig inte ett dugg att hans stora tunga mamma halvt ligger på honom och mosar honom!?.. Och sedan har ju Vidar vaknat typ var tredje timme för att äta... trött var ordet ja... gäsp!

Av Maria - 5 november 2010 11:10

Superhjälten Thor


I morse hämtade gamm-offa Thor som skulle på halloweendisco på dagis,

eftersom det började 9:e och höll på till 10:30 kändes det smått jobbigt att behöva gå och just därför hade jag fixat skjuts, fast nu efteråt så kom jag 

på att jag faktiskt kunde gått med honom och bara fixat hämtning.. jaja, eftersmart är väl ordet. I vilket fall som helst har jag ingen aning om han har haft kul.. för han är inte hemma än. Han åkte till gamm-offa efter discot, så där är han nu. Så jag får väl veta när han kommit hem, även Embla åkte med till gamm-folket. Så jag och Vidar är hemma helt själva idag igen, vi var även det igår då barnen också var hos gamm-folket. Och vad har jag fått gjort än så länge då.. slängt i en maskin tvätt, slängt ut mattorna och dammat av dom.. sen har jag nog inte gjort så mycket mer förutom att suttit vid datorn. Ojoj, bäst att börja göra saker då eftersom jag har en lång lista i huvudet som jag ska få gjord idag, och den listan är nog bäst om jag skriver ner på papper för annars glömmer jag väl hälften med mitt minne.. *guldfisk*..


Så i morgon är det halloween.. vi ska nog inte göra något speciellt, baka och göra lite godis kanske, spöka ut oss lite, men mer än så vet jag inte om det blir. Men det duger nog.


Ja, just det dags att börja med den däran listan i huvudet kanske. ;)

 

Av Maria - 5 november 2010 10:24


Några gamla godingar! :D

Av Maria - 3 november 2010 19:33

...men så fort jag får tid och ork så ska jag blogga lite igen...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se