Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 13 december 2010

Kallt ute i dag.. och även inne..

Av Maria - 13 december 2010 14:16

I helgen fick jag äntligen min efter längtande vägg!!! Så nu mera står väggen där den ska och ligger inte på golvet, som tidigare. :) Medans väggen kom upp var jag och barnen i byn hos Malin och tjejerna. Det var alltså karlarna som slog upp väggen (då). Tack hörrni karlar! Och vi blev även kvar och övernatta hos dom, Johan gjorde rostbiff, klyftpotatis, en god kall sås och... nå grönsaker av nåt slag.. (?) Gott var det kan jag lova! Jag åt två stora potioner. :) MUMS! Jag och Malin hade väl tänkt hyrt en film från telia, men hon råkade somna när hon var upp och nattade sina barn. :) Själv hade jag fastnat i en annan film som gick på teven, the terminal, den är ju bra! Så vi har haft en trevlig helg i byn igen! :) *gillar*


I går när vi kom hem var klockan kring.. tre.. tror jag.. och jag skulle hinna med en hel del innan natten.. men hör och häpna, jag hann med det mesta! :D Och allt blev gjort på fem timmar.. typ.. diskade (ett berg av disk), tvätta (och hängde), bakade lussebullar samtidigt som jag bakade pepparkakor, det ni! :D + att jag lagade middag, ammade Vidar och bytte blöjor på honom imellanåt. I dag har jag då inte varit lika effektiv.. men alla golven nere har jag dammsugit (någorlunda noga).. skurat kökgolvet.. burit in en säck pellets.. ja, som sagt inte lika effektiv idag som i går. Fast än ska jag nog hinna med en del.


Det är rätt så kallt ute idag.. det har väl legat på en sån där -20 hela dagen.. och självklart, självklart! Ska pelletsbrännaren jävlas då! Den hade ju stannat, jävla mojäng! Dags och lyssna om den alls går nu.. för det börjar kännas väldigt kallt.. sist jag kolla graderna inne stod dom på 17.


Nä, det här går inte.. dags att stryka Emblas lucialinne (som hon fick låna ifrån Malin och tjejerna). :) För i kväll ska vi titta på henne nere på forum när hon står på scen och sjunger i luciatåg med sin klass. :) Thor fick tyvärr inte vara med i sitt luciatåg på dagis i år.. jävla kyla.. (jag är inte den som brukar klaga på kylan precis, men nu gjorde jag det! sådeså!)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se