Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 16 december 2010

Snyft!..

Av Maria - 16 december 2010 10:38

Som dom flesta av er som har fb och gubben som vän vet ju att våra små kaniner är "borta". Det var minstingen Molly som måste blivit tagen av en rovfågel först, för det fanns inte ett spår ifrån henne eller likande. :( Här näst var det Polly som någon gett sig på, förmodligen en rovfågel det med, men hon var ju lite tyngre än Molly så därför hittade gubben henne liggandes i sin bur, ett djur som hade ätit på henne.  Stackars Molly och Polly! R.I.P


 

Det var nära att jag fällde en tår idag :( När jag, Vidar och Thor skulle iväg till dagis i morse gick Thor fram till Molly och Pollys bur och lockade på Polly..    "- Kom då Polly, kom då gumman..."  "- Nämen Thor." sa jag sorgset.. "- Oj, Polly kom då gumman." lockade han.. (han trodde jag hade menat att han sagt fel namn..) :( Min stackars Thor. Så jag berättade att Polly var borta och frågade honom om han inte kom ihåg att pappa hade berättade det för honom och Embla igår, att en fågel även hade tagit Polly, men det kom inte han ihåg.   


R.I.P

   småkaninerna   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Annelita

16 december 2010 10:58

Så tråkigt! :´(

 
Ingen bild

Lisa

16 december 2010 17:29

:`(

 
Jenna

Jenna

16 december 2010 17:33

Ja, jag tycker dom är riktigt söta :)

http://jennaerika.blogg.se

 
Eva

Eva

16 december 2010 18:24

Nä, men.. Så trist :´( Jag beklagar.. :(

http://www.kvarnvagens.blogg.se

 
Ingen bild

Eva

16 december 2010 19:31

Det är så tråkigt! Jag blev så ledsen när jag läste om kaninerna på Fb. Tur i oturen att Sandra är så stor och tung, men man vet aldrig... Hoppas att hon klarar sig, de har ju lärt sig nu att det finns "mat" hos er... :-(

 
Fru Y

Fru Y

16 december 2010 20:13

Inte kul. blir det nya i julklapp eller?? Med tak på buren i så fall.

http://ysven.bloggplatsen.se

 
Fru Y

Fru Y

16 december 2010 20:14

Inte kul, så synd. Blir det nya i julklapp eller?

http://ysven.bloggplatsen.se

Maria

17 december 2010 17:20

Nä, det blir nog inte några nya på närmaste tid. Vi har ju Emblas lilla Sandra. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se