Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 16 december 2010

rubriklös..

Av Maria - 16 december 2010 16:22

I dag har det toksnöat hela dagen, nå.. nästan hela dagen åtminstone. Och så har det varit riktigt lagom "varmt" utomhus så jag har vågad tagit ut Vidar. (ca. -6 grader). Vi har gått med Thor till dagis och hämtat.. jag passade även på att skotta våra gångar runt gårn efter vi lämnat Thor och kommit hem, då Vidar ändå sov ute i vagnen. Men det blir nog till att skotta mer i morgon, men mig gör det inget. Jag gillar att skotta snö! :) Det var jätte mysigt att gå till dagis imorse, allt, ja, ALLT var täckt i snö, allt var så sagolikt och vackert. :) När vi passerade parken stod där en gran med lampor och som var täckt i massor med snö. :) Och jag så sugen på att gå på julmarknad, typ gammeldags julmarknad, kajsa kavat stuk på det hela. Det hade varit mysigt. :)


Jag har ju gjort eget pepparkakshus i år! Första gången jag gjort det, det blev ju rätt vanligt, men lite större. :) Vad tycker ni?.. Barnen fick lägga på godis på taket.. resten gjorde jag. Kankse inte världens snyggaste, men barnen gillade det och det är huvudsaken, tycker jag. (Huset står på en ugnsplåt).


   

 

Jag experimenterade för ett tag sedan också. Reese´s är ju sjukt gott amerikanskt godis, peanut butter cups. MUMS! Jag hade för mycket choklad till mina, enligt min åsikt, så nu vet jag det till nästa gång. :)


 

Btw Thor är en höjdare på lego! :) Tomten hade varit till dagis igår och då fick han ett paket som innehöll en liten legobil byggsats från 6 år, som han klarar galant! Stora killen! <3


Detta är en egen legobil/flyg som han byggt på sitt "gamla" lego.

 

Och så slutligen, lite bilder från väggbygget.. (lånade bilder).

     

 
ANNONS
 
Eva

Eva

16 december 2010 18:28

Men så fint pepparkakshus! Och vad spelar det för roll om det hade blivit mindre fint!? Huvudsaken att barnen tycker det är skoj! :)
Vad duktig Thor är!
Får se om det kan lyckas passa att vi kommer nån dag och hälsar på Er :)

http://www.kvarnvagens.blogg.se

 
Fru Y

Fru Y

16 december 2010 20:16

Det var väl fint...och nöjda glada barn(barn)...då är farmor nöjd med. Synd att ni inte kommer till jul, men det är ju två helger till efter det.

http://ysven.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se