Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 21 december 2010

Idébloggen ska tas bort!

Av Maria - 21 december 2010 10:28

Varför, varför, varför drog jag på mig en till blogg??? Inte har jag tid med en till och speciellt inte denna tid på året.. jag eller vi har ju så fullt upp med så mycket annat just nu. Hm.. jag funderar allvarligt på att lägga ner idébloggen.. men istället lägger jag in en ny kategori på denna blogg med "min tankar och funderingar", för pyssel kategori finns väl redan här. Så kan jag uppdatera just tankar, idéer och pyssel när jag känner för. (varför tänkte jag inte så direkt??!!!??)


I dag ska jag och gubben iväg till stan och handla klappar, vi har ju inte köpt en ända ännu.. så jag hoppas det finns fina billiga och bra klappar som ungarna önskar sig i stan. Barnen (förutom Vidar förstås) ska vara hos gamm-folket medans vi är till stan. Det ser barnen verkligen framemot! Embla tycker ju att det är så kul att vara där, mycket eftersom hon får baka, hon sa efter hon sist varit där att det var så kul att baka hos gamm-omma för hon har alltid allt hemma som behövs till baket. :) Här hemma är det ju bara jag som bakar.. barnen får bara titta på.. haha.. fast pepparkakor får dom baka. Men jag trivs bäst själv i köket utan barn och gubbar, men vänninor är alltid välkomna att bara vara med (titta på, haha). :D


I går insåg jag att Vidar har börjat växa ur sin fleeceoverall som han har fått ifrån sin moster. Han har ju ingen riktig vinteroverall, men han har inte behövt det heller eftersom han ligger i vagnen med en åkpåse som är lika tjock och varm som en vinteroverall + att han då har haft sin fleeceoverall. Jag ska se om jag har nåt fleecetyg i källaren så kanske jag kan slänga ihop en större overall till han. :) Om inte annat kan man ju titta vad som finns i birsta.. men allt lär väl vara svindyrt, så det är väl lika bra att köpa en dragkedja istället så får jag sy. :)


Nu måste jag ner till källaren och hämta upp tvätten som ligger i maskin.. och så borde jag diska så jag slipper göra det direkt när jag kommit hem ifrån stan.. måste skriva lista på det vi behöver handla också..


Föresten! Tack för alla fin julkort som vi fått!!! Tyvärr kommer ni inte få något av oss.. men jag hoppas ni överlever ändå. ;) Jag får kanske slänga ihop nåt i photoshop elements och skicka till er i mail. Vi får se vad jag hinner. :)


Snart är det jul!.... 
ANNONS
 
Ingen bild

Fislisa

21 december 2010 13:05

Jag kan ju kolla vad vi har för overoller om du vill? Kanske har nån som passar:)

Maria

21 december 2010 14:05

Ja, det får du jätte gärna göra. :) Det vore ju perfekt om du hitta någon. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se