Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 27 december 2010

Magsjuka!

Av Maria - 27 december 2010 12:39

För två år sedan hade vi våra misstankar att vi eventuellt hade magsjuka i huset och därför kunde vi inte åka på kalkonmiddagen. Men i år hade vi inte några misstankar på magsjuka alls, men efter Embla rensat tallriken på kalkonmiddagen kom hon och viska att hon trodde hon måste spy. Så fort på toa och mycket riktigt.. hon mådde inte bra, så det blev raka vägen hem. Jag som inte hann äta upp åt lite julmat hemma istället. Embla gick och la sig på en gång och somnade så gott som bums.

Och än är vi väl inte helt krya i detta hus. Gubben hostar och har sig, jag och Vidar har nå släng av magsjukan.. men Embla och Thor tycks mår väldigt bra idag. Det är bra!


I år måste jag förresten varit fruktansvärt elak eftersom jag bara fick en ända julklapp, men den var nog den finaste enligt mig! En röd liten gris som man skulle hänga i grannen. Jättefin! Den fick jag av Embla. :) Men barnen därellihopa!mot måste ha varit väldigt snälla som fick så fina julklappar! Tusen tack!


Jag vill ut och skotta snö.. och få luft, men jag törs inte..rätt som det är måste jag väl kuta in på toa fort som fan.. :S


Inte nog med att jag inte är helt kry, bara jag tittar runt i detta hus börjar jag må ännu sämre, det ser ut som fan. blä!


Nu måste jag ta han som Vidar som vakna.

 
ANNONS
 
Ingen bild

ela

27 december 2010 15:08

Hejsan älskade syster du har varit jätte snäll i år det vet jag , för du e alltid snäll.Du e vuxen nu, å då köper inte jultomten nå paket. kram och god jul

Maria

27 december 2010 18:57

ja det är väl så. :) Men jag kom på att jag fått en del pengar också och strax efter jag publicerat detta inlägg så kom Embla ner med en till klapp åt mig som hon glömt att ge på julafton, nån stjärna av nåt slag som hon hade gjort på skolan, man ska hänga den i fönstret sa hon. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se