Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under december 2010

Av Maria - 10 december 2010 10:52

I går fick gubben till minnesläsaren.. eller jag vet inte vad det kan ha varit för fel på den eftersom det inte har reagera alls när man har stoppat in ett minneskort.. hm..och plötsligt gick det bara.. jaja, som jag skrev på fb, huvudsaken jag kan ladda ur bilder nu. :) Jag hade ju tänkt skriva om lilla jul här på bloggen och dela med mig av bilderna som blev knäppta då (vilket inte var många, och det flesta var det Henrik som knäppte). Men istället för att skriva om det här, eftersom det nu har gått så lång tid sedan det var lilla jul slänger jag in lite bilder på fb från då istället.


Min personliga kalender som jag beställde från önskefoto fick jag ju hem för ett bra tag.. och så här valde jag att den skulle se ut. :)


 

Så idag är det fredag.. igen.. helg, igen.. i morgon så ska vi eventuellt till byn då karlarna ska vara här hemma hos oss och bygga vägg, hoppas dom kommer längre denna gång, än vad dom gjorde sist. :) Och väldigt snart är det JUL!!!


På måndag ska jag, Vidar och Embla och titta på Thor när han sjunger i luciatåg på dagis, han har valt att vara en blå pepparkaka (alltså inte "klä ut sig"alls) det blir bara jag, Vidar och Embla som går eftersom det är kl. 15 och då är ju gubben på jobb (tror jag)...Dom ska sjunga ute på dagis i år också.. brrr! Bäst att klä på sig rejält.. om det inte råkar vara allt för kallt.. då kan vi inte gå alls, jag drar nämligen inte ut Vidar ut i iskall kyla nu när han (fortfarande) är förkyld. (jag är livrädd att han ska få rs-virus). Sedan på kvällen 18:30 ska vi hela familjen till forum och titta på Embla när hon sjunger luciasånger på scen med sin klass.


Nu ska jag ta och ta tag i den dära disk(fan). :)Bjuder på "en" bild när Thor bakade pepparkakor för nå dagar sedan. :)


 

ANNONS
Av Maria - 7 december 2010 14:13

Nä, det här går inte!!!!.. Jag måste ju blogga! Så då gör jag så här att jag lånar ett foto av min kära "svärmor" som var hit i lördags (?) och fotade lite. Ja, lördag ja, det var samma dag jag testade på att baka finska julstjärnor mums. Men jag insåg att jag hade vilja haft mer sötma i stjärnorna.. så det ska det bli nästa gång, då jag bakar till jul. :) Jag såg och kom på att det är lucia på måndag också, REDAN!.. Så jag måste ju hinna baka lite lussebullar också, det kan man ju inte vara utan då. Förutom allt bakande är jag grymt sugen på att pyssla (hela tiden)!

Igår låg jag i sängs med migrän hela dagen! Inte ett dugg roligt kan jag ju meddela!.. (jag hatar migrän! MYCKET!) Men idag är jag som sagt på bena igen, fast jag har inte fått så mycket gjort för.. jag hade förstås en lång lista i huvudet nu igen på saker jag tänkt få gjort idag.. men det är ju en dag i morgon också.. och allt som behövs göra lär nog inte försvinna tills dess. Tyvärr... :/

ANNONS

BVC

Av Maria - 3 december 2010 11:59

I dag var vi upp till bvc för Vidars första läkarkontroll, allt gick fin fint. Vi skulle höra av oss om hans förskylning, rossligthet inte gett med sig efter en vecka eller om det blir värre, men annars var allt bra med våran kille. :) Denna gång vattnade han även golvet åt dom. ;)


Vägning och mätning;


Födsel vikt: 3992 g och längd: 53 cm.


10 dagar = vikt: 4050 g, hembesök.


2 månader = vikt: 5620 g, längd: 59,7 cm, bvc.


10 veckor = vikt: 6220 g, längd: 61,5 cm, bvc.


 

Malin & Vidar, 20/11

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se