Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 25 januari 2011

En jävla massa svammel!..

Av Maria - 25 januari 2011 20:27

Så i dag hade jag tid hos tandläkaren för lagning av ett hål..och jag kan ju meddela att jag var något nervös innan och när jag väl satt där i stolen. Jag har för mig att jag har haft ett hål tidigare.. men jag kan inte komma ihåg att jag har varit och lagat nåt hål eller nåt sånt.. hm. I vilket fall som helst hade jag ingen aning om jag skulle ta bedövning eller inte. Men efter att tand"sköterskan" hade berättat lite eller jag hade frågat lite om det (eftersom gubben var till tandläkaren för inte allt för länge sedan och tog bedövning och blev då bedövad i tamefan halva ansiktet.. vilket inte jag ville bli!) Då berättade tand"sköterskan" att det kunde bli så när man bedövade i underkäken men i överkäken så blev bedövningen mer bara på det bedövade stället, vid tanden alltså.. öh.. vilket svammel! Jaja, bedöving blev det tillsist. Och halva överläppjävlen domnade bort fort.. usch, det kändes som jag hade värsta fläskläppen ju, eller som den gången när jag vaknade med ett myggbett på läppen.., läppen kändes asstor och bortdomnad.. blä! Men jag stod ut och jag är nog ändå glad att jag tog bedövning för satan vad ont det (säkert) skulle gjort utan bedövningen då han borrade. Jag överlevde i varje fall för här sitter jag ju! Jag hade tid 15.. kom väl in 15:15 och kom där ifrån ca. 16:15..varför så lång tid? Tandsten!


Thor har fortfarande sina svinkopporkvar.. dom envisa jävlarna! Men vi kämpar på. Gubben passade på att ha någon att kolla på det när vi ändå var på vårdcentralen och sköterskan som tittade på Thor sa att det var svinkoppor och tyckte att vi hade skött dom bra! Det var bra! Fast vi skulle hämta ut salva på apoteket ändå. Men tyvärr hade dom ju slut på den salvan, men det skulle fixa sig ändå så i morgon har vi nog fått hem salvan.


I dag testade jag även på ett nytt matrecept! Fisk, vi äter ju inte fisk så ofta i detta hus, men har nu bestämt oss för att vi måste bli bättre på det och åtminstone äta det en gång i veckan. Receptet på fisken kommer i ett eget inlägg sedan, "Sejbullar med knaperstekt bacon och ärtsås".. fast jag körde med alaska pollock istället och dubblade receptet. Det blev väl sådär.. dom smakade inte så mycket.. och det var inge kryddor alls i receptet! Så nästa gång ska jag ha i massor med olika kryddor! Och ärtsåsen var väldigt söt, mer salt i den nästa gång! Så, då blir det nog godare! :D


Fan vad jag längar tills jag har Martina Haags nya krönika/bok i mina händer, "Fånge i hundpalatset"!!!!  Lääääängtar!!!  Hon är ju så jävla bra!!!! Fast hennes "underbar och älskade av alla (och på jobbet går det också jättebra)" gillar jag inte så mycket, men det är ju inte någon krönika heller.. kanske därför då.. jaja, jag längat efter hennes nya bok.. jag vill ju ha den i pocket precis som med hennes andra krönikor jag äger.


Nä, nu är det sjuuuukt mycket text här, så nu får det räcka för denna gång! :D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se