Direktlänk till inlägg 25 januari 2011
4 potioner
Sejbullar
500 g sejfilé eller annan vitfisk (tinad eller färsk)
½ paket (70 g) bacon
1 gul lök
3 msk potatismjöl
1 ägg
2 msk hackad persilja
Skär bacon i små bitar och knaperstek det.
Hacka lök och fräs även den.
Blanda samman alla ingredienser i en skål.
Forma bollar och stek dem gyllenbruna.
Grön ärtsås
Mixa 3 dl kokta, gröna ärtor med 1 burk (2 dl) lätt créme fraiche (15%) salt och svartpeppar
Servera sejbullarna med ärtsås och kokt potatis!
Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...
Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 | 6 |
7 | 8 | 9 |
|||
10 |
11 | 12 |
13 | 14 |
15 |
16 |
|||
17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
|||
24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 |
30 |
|||
31 |
|||||||||
|