Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under januari 2011

Av Maria - 13 januari 2011 14:39

För inte allt för länge sedan skickade jag ett mail till bloggplatsen.se och hörde mig för om inte dom kunde ordna så man skulle kunna ladda upp ett videoklipp direkt från datorn utan att först behöva logga in på youtube.se och ladda upp klippet där och sedan gå in på bloggen och lägga upp klippet. Jag vet inte om jag fick något svar eftersom smarta jag raderar alla mail jag får från bloggplatsen, eftersom det oftast bara är ett meddelande om att jag har fått en ny kommentar eller liknande. Så med andra ord blev jag riktigt glad när jag gick in på bloggplatsen idag och såg att man nu kan ladda upp videoklipp direkt ifrån datorn!!!! :D


Igår skottade jag gården två gånger och idag fick jag skotta ännu en gång.. det snöade ganska mycket igår alltså. Men mig gör det ju inget eftersom jag tycker om att skotta snö, mycket! :)


Jag har skottat snö 11.01.13


 

ANNONS
Av Maria - 11 januari 2011 13:09

Jag och gubben har nu räknat veckor på Vidar sedan han föddes, så med andra ord är han redan 4 månader enligt oss, men hur gör ni andra med era små bebisar räknar ni veckor eller går ni efter datumet då bebisen blev född och räknar månader?


Snart ska våran lilla Vidar få testa sin första smakpotion, det blir spännande! Jag har tänkt ge honom potatismos som första provsmakning. :)
 


Jag har även gjort en tårta som finns att kika på inne på min tårtblogg, ditt hittar ni igenom länken på höger sida eller genom att klicka på bildlänken nedan. :)


 

ANNONS
Av Maria - 8 januari 2011 13:12

"- Jag tycker vår gran är jättefin!" säger jag.

"- Jag med! Men Johanna tyckte som pappa att den inte var så fin." säger Embla.

"- Men det är ju bara för att dom inte har någon smak, den är ju jättefin!" säger jag.

"- Ja, den luktar ju ingenting." säger hon då. Jag utbrister i skratt. Då Embla fortsätter, "- Eller vad då smak? Man äter ju inte gran." säger hon fundersamt.


  


Av Maria - 7 januari 2011 15:09


 


 

 

        


     


 


  

Av Maria - 5 januari 2011 15:20

Vidar går knappt att ha liggandes på rygg längre, han vänder sig bara till mage då. :) Första gången han vände sig från rygg till mage var den 1/1-11.

Av Maria - 5 januari 2011 11:43

I år vilade jag mig in i det nya året, eller försökte somna kanske det heter. Vi var på naggen hos Yvonne och Eilert och firade. Vi hade planer på att åka upp på själva nyårsdagen, fredagen, men våra vänner från byn skulle även upp och fira det nya året och dom hade planerat att åka upp redan på torsdagen, så det är ju bara och gissa hur det blev för oss, vi åkte självklart upp på torsdagen vi med. Vi har blivit bjudna på en massa go mat när vi var där och massa gott fika, det tackar jag för. :) Supergott! Tanken var ju att vi skulle åkt hem på lördagen, men det blev en extra natt, som vanligt när vi är på naggen. :) Och mer än så här orkar jag inte skriva förutom, tack naggen och bybor för en trevlig helg! :) Bilder!        


 

        


            

Av Maria - 5 januari 2011 10:38

Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September,Oktober, November, December 2010.


 

Jaunari

Jag "träffa" Lina, ny vän. Jag får reda på att jag är gravid.

 


Februari

Jag hade konst utställning. Syster med familj kom upp!


Mars

Var på bröllop. Hade minisemeter på naggen hos Yvonne och Eilert.

   


April

Våra vänner i byn bjöd på kolbullar. Jag avbröt studierna. Var på ultraljud, bf 23/9-10.

   


Maj

Pappa och Anki kom upp och spontan hälsade på med husbilen. Jag klädde om stolar, för första gången.

   


Juni

Thor blev fyra år. Fotade Jessica.

   


Juli

Mamma med familj kom upp! Thor åkte ambulans in till akuten blev en natt på sjukhuset. "ett skrämmade äventyr"

   Augusti

Var till raggarstugan och kolla på bilar. Embla blev 7 år vi firade henne på naggen.Vi hämtade hem småkaninerna, Molly och Polly.

   


September

Väntar och väntar och väntar på bebis och ÄNTLIGEN kom han den 19/9-10.

 


Oktober

Gjorde cakeballs för första gången. Vi fira att Vidar blev 1 månad.

   


November

Skaffar Idéblogg. Vidar sover borta för första gången.

   


December

Småkaninerna "försvann", borta. :( R.I.P Gubben byggde vägg. Jag gjorde pepparkakshus för första gången med egen mall och deg.

     Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se