Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 25 februari 2011

Vafan!

Av Maria - 25 februari 2011 15:25

 

Vad har hänt??? Det är ju helt jävla galet, jag kan inte hejda mig själv när det gäller gosaker och annat gott... ser jag något gott, vad gör jag? Vänder jag ryggen till och går min väg och är en stark person! NEJ! Jag äter allt jag kan komma åt och lite till... HELVETE! Nyss hade jag börjat mitt nya sunda braiga liv.. och det går bra, så fan heller! Som ett tidigare inlägg, MOTIVATION, TACK! Den finns inte, motivationen alltså... Jag menar jag kan klämma i mig en påse chips, lite choklad, salmiak och över en halv stor flaska cola UTAN att få dåligt samvete!!!! Vad i helvete, annars brukar jag ju må asdåligt bara jag petat på något onyttigt, jag menar vad har hänt? Förmodligen har jag helt tappat kontrollen och orkar helt enkelt inte bry mig längre eller så skulle jag kanske behöva en hår makeover, ny glasögonbågar, och annat nytt fräscht för att få tillbaka motivationen! Men vart fan ska man få pengar till sånt ifrån då? Röven? Knappast... Någon som är intresserad av att köpa en teckning kanske? Äh, det är väl bara att hoppas på att allt vänder och motivationen kommer av sig själv, det har ju varit dåligt med promenader nu på senaste också eftersom graderna har varit för kalla för att dra ut lilla Vidar i nu när han varit förkyld(, igen) vilket betyder att Thor tyvärr blivit hemma från dagis dessa dagar också.


    

 
ANNONS
 
Fru Y

Fru Y

25 februari 2011 19:05

Förstår vad du menar Maria. Men nu blir det varmare, så vi får väl vara ute i stället för att glo i skafferiet ;-)

http://ysven.bloggplatsen.se

 
jenni

jenni

28 februari 2011 12:44

du får låna lite motivation av mig *ger*

http://jennitranar.blogg.se

Maria

28 februari 2011 15:19

tack! Ja, du verkar ju ha en del. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se