Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under februari 2011

Av Maria - 16 februari 2011 11:13

 

Jag vill klippa mig!!! Och färga håret! Nu var det ett bra tag sedan jag klippte mig, jag minns inte ens när det var sist.. Men det är ju som vanligt med mig och klippning, klipper mig, sedan dröjer det läääänge innan det blir nåt nytt med håret. Men sen är det ju en kostnadsfråga också.. jag menar vem fan har råd att kosta på sig en klippning så där en gång i månaden bara för att hålla frisyren i "form" (..haha, i form!) när man har andra viktiga kostnader så att säga. Och jag menar familjen går ju faktiskt före håret.


       


Jag tror jag har klippt mig hos frisör två gånger sedan jag flytta till sverige (och i sommar blir det nio år som jag bott här), sedan har jag haft en egen privat frisör, gubbens pappas fru, Eva. Och hon är ju inte någon utbildad frisör vad jag vet, men duktig är hon, för nöjd har jag blivit varje gång hon klippt mig, sedan har jag färgat håret själv hemma.


Nu är Vidar hungrig så nu måste jag avsluta här...

ANNONS
Av Maria - 16 februari 2011 09:20

EN! Bara en hobby!.. Jaha.. hm.. jag som har så många, men då får det väl bli fotografering, annars finns det ju även; rita, måla, tatuera, baka, laga mat m.m


Eftersom jag inte bara kan välja EN bild så blev det två!

   

         

(Båda bilderna är oredigerade).

ANNONS
Av Maria - 15 februari 2011 10:20


Kurre

 

Av Maria - 14 februari 2011 15:04

Undras hur många som kör med "Alla hjärtans dag" som rubrik idag. ;) Själv skrev även jag det, men sedan ändrade jag. Inte för att det är något fel att skriva "alla hjärtans dag" precis, det är ju faktiskt alla hjärtans dag idag, så det är ju inte så konstigt.. men.. skulle vara intressant att veta hur många de är som har det som rubrik.. eller nä, det skulle det väl egentligen inte vara.. jaja..


Själv fick jag ju blommor igår, röda rosor (av gubben, såklart!).Och idag fick jag ett kort av Embla som hon hade gjort. :) Själv har jag gjort ett varsitt kort till Embla och Thor idag (Vidar blev utan och fick en extra puss istället). Gubben har inte fått nåt alls, förutom; "-En glad alla hjärtans dag då!" ifrån mig. Men jag har tänkt att jag ska baka något senare idag, när jag fått hem lite mer mjölk.. blir väl kanske nåt wienerbröd eller nåt annat söt. Jag är jätte sugen på choklad, men tyvärr är kakaon så gott som slut..jag kanske borde gå och diska lite också nu när lille Vidar sover, som dessutom är på¨väg att bli dunderförkyld, tror jag.. han är jätte röblommig på kinderna och torr, + att snoren rinner lite då och då. Och så är han trött jämt.. på fredag har han tid på bvc för vaccination, hoppas han frisknat till sig lite tills dess. Om inte annat vill jag åka dit ändå så dom kan kolla på hans "eksem" eller vad det är han har på huvudet. Så jag får reda på vad det verkligen är.

Disken var det ja... Blääääää!


Mina röda rosor av gubben.

 

Mitt kort av Embla.

  Thors kort.  

Emblas kort.  

Av Maria - 14 februari 2011 13:39

Bara för att det är alla hjärtans dag blir det en sån här snygg bakgrund, men bara för idag!


 

Av Maria - 14 februari 2011 11:51

Oj, svårt!!! Det finns ju så många favoritprylar... hm, men måste jag välja en får det väl bli denna;


 

smart som jag är kör jag denna utmaning då jag inte kan/får ladda ur kameran.. :S men men...Av Maria - 13 februari 2011 16:49"Superduper snälla med körsbär på!"


Thor 4 år

Av Maria - 13 februari 2011 12:19

 

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se