Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under februari 2011

ANNONS
Av Maria - 13 februari 2011 10:03

Den här fredagen gav jag helt enkelt fan i att väga mig, jag tyckte inte att det var någon större vits, förmodligen skulle vågen och måttbandet visat samma siffror eller högre siffror.. jag har som sagt ingen motivation överhuvudtagt att änns försöka gå ner i vikt just nu.. :/ Hoppas det vänder.


That's all folks!

ANNONS
Av Maria - 8 februari 2011 13:43


Jag har målat en akvarell och Thor får välja vart jag ska sätta mitt namn, efter jag skrivit mitt namn + år, så frågar Thor;

"- Står det Maria där nu?"

"- Nej, det står Maria Sjölund 2011." säger jag.

Thor säger då frågande;

"- 2011? Men mamma du är ingen robot, det är bara robotar som heter så, som 3000."


 

Av Maria - 8 februari 2011 10:24

Som ni kanske märkte i fredags så kom det aldrig någon uppdatering på vikt och mätning, och den enkla förklaringen på det var väl att allt stod på exakt samma som fredagen innan. Jag hade alltså varken gått upp eller ner i vikt. Men då hade jag även fuskat hela veckan lite då och då.. :/ Förmodligen går det hela kanske inte så bra också eftersom jag inte riktigt känner mig motiverad till det hela. Men jag hoppas motivationen kommer komma snart! Jag kom även på mig själv att jag satt och gav "råd" till andra som försöker ge fan i sötsaker, men själv följer jag inte mina egna råd.. jaja..

Av Maria - 4 februari 2011 16:15


filmad oktober 2010, tror jag...

Lite mer fart på honon nu! :D (ursäkta ljudet.. :/)


 

Av Maria - 2 februari 2011 10:25

        


Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera här, men jag vet inte det har väl inte funnit så mycket att skriva. Vidar fick hem sin nya stol i fredags(?) så den är redan använd några gånger, han har fått provsmakat lite gröt, havregröt från 4 månader (till det har han druckigt vatten). Så han vänjer sig vid gluten. Den 19:de blir han fem månader, tiden går fort. I natt och går natt fick han sova i en lite större pyjamas eftersom han inte hade någon annan ren.. men det visade sig att den satt perfekt, stl. 74/80! Min stora lilla bebis! :) Men nu har jag inte tid att sitta här nått mer, måste göra nytta... hm...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se