Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 26 mars 2011

Kliar så satan!

Av Maria - 26 mars 2011 06:50

Jag har väl inte sovit helt bra i natt.. i går vid fyra åkte vi, hela familjen till vårdcentralen i Ånge eftersom det kliades på mig, över hela benen, fötterna, händerna, ansiktet ink. ögonlock... Jag hade varit ute på gården med grannen en sväng så barnen fick leka lite. I vilket fall som helst blåste det ju isvindar ute, läpparna kändes halft bortdomnade medans resten av ansiktet brändes och kliades, massor.. väl inne upptäcker jag att jag har svällt upp under ögon och på ögonlock!.. Öh.. obehagligt ja, vilket resulterade med resan till ånge för en koll. En sköterska tittade på mig, men jag fick inte riktigt något riktigt svar på vad det kunde vara (+ att svullnad och rödhet var som bortblåst vid det laget..men kliandet bestod). Hon frågade om jag var allergisk för något annat sedan tidigare, vilket måste betyda att hon trodde att det var nässelutslag, antar jag. Men när hon fick se mina ben och att jag berättade att jag tyckte jag sett några små bett.. som myggbett fast mindre, och att jag själv hade misstänkt loppor ett tag så verkade hon ändra sig och frågade om vi hade hund eller nåt annat djur.. ja, vi har ju två kattor. Djurloppor. Men där jag läser så "angriper" inte djurloppan människan.. eller visst det kan hända, men då efter första betet inser loppjäveln att det är fel djurart och drar sig vidare. Så vad fan har jag???? Vanliga loppor eller vägglöss? Men varför svällde jag i anskitet då? Och varför bränns det när jag kommer i kontakt med jätte kallt och när jag krafsat? Det fanns några tabletter sköterksan ville skriva ut åt mig för kliandet ev. allergi.. men eftersom jag ammar så var det ingen idé. Nog om kliandet.


När vi var hemma efter ånge resan kom Yvonne och Eilert in med filmer som jag bett dom att göra. Det hela slutade med att Embla och Thor åkte med upp till dom, så i dag ska vi åka upp och hämta hem dom igen, dom har förmodligen haft det jätte kul och bra precis som dom alltid brukar ha det när dom är där. Själv har jag saknat dom, massor! Och sovit dåligt! Men nattsömnen berodde nog inte enbart på det.. jag fick ju även reda på att Malin och Johan var på väg in till bb vid elva halv tolv(?) någon gång. Hur fan ska man då kunna sova, lyckoruset for runt i kroppen ju! Vid ca. två(tror jag?) i natt kom lilla Leo till världen. Jag ska ta reda på all fakta sedan så jag vet exakt. :) Allt hade gått bra! <3


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se