Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 28 mars 2011

Klifri?..

Av Maria - 28 mars 2011 11:18

Ni får ursäkta den dåliga uppdateringe som varit här nu, men jag har "bott" på naggen i helgen, eller lördagen till söndagen. Vi skulle ju åka upp på lördagen och hämta hem barnen, men det slutade (som det alltid gör) att vi stannade kvar en natt. I vilket fall som helst så var jag först lite tveksam till att stanna eftersom jag fortfarande hade mitt "kli" kvar.. men inte lika krafitg som tidigare. Men jag valde nog rätt i att stanna eftersom jag har fått haft en "kli"fri helg. Dom hade ju rätt så varmt däran på naggen. ;) Till middag bjöd dom på smörgåstårta, inte helt fel, nej! Gott! Vi fick en trevlig kväll, med live musik, trevligt folk och massa surr. :) Men när det väl var dags att dra sig hemåt igen dagen efter så började kliandet komma redan på hemresan.. va i..!!!! Så väl hemma blev det ännu värre... what the f..k.!!!! Nåja, sedan avtog det en del och ja, lite små kli, men inget allvarligt. I morse var det dags att ta sig en promenad till dagis och lämna Thor.. hej, det var skoj, NEJ! Det började brännas, klias och svälla i ansiktet på mig, väl hemma brändes det så satans på låren och kliades överallt, förutom mage/rygg. Min och gubbens slutsats ---> Köldallergi! Roligt?, nä inte ett dugg faktiskt! Jävla skit också!


That's all folks!

 
ANNONS
 
Ingen bild

ela

28 mars 2011 20:37

Alltså på riktigt flytta tillbaka HEM här är det inte sååå kallt som uppe hos er!!!! Tänk va mycke skoj vi sku kunna ha. KRAM!

Maria

29 mars 2011 11:46

Jag kommer ALDRIG flytta tillbaka till Åland, men kunde jag skulle jag plocka ner er alla som jag vill ha här hos mig i en liten påse och strö ut lite häran och däran i närheten. :) Och det är ju ännu kallare på åland än här.. annan kyla, på annat sätt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se