Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 30 mars 2011

Köldallergitest.

Av Maria - 30 mars 2011 11:53

Som ni alla som följer min blogg vet så har jag misstänkt att jag nu lider av köldallergi, men efter att jag gjort ett köldallergitest känner jag mig mer osäker på den saken. Testet man gör går till på detta sätt; Man lägger några isbitar i en påse, "fäster" på armen/benet och låter sitta kvar i fem minuter, sedan ska man kunna se  eller känna om man är allergisk. Jag blev röd, kall och sedan varm, brännande känsla, det brännade varma och röda satte väl i, i ca. en halvtimme. Så jag vet inte jag. I dag gick jag med Thor till dagis och när jag kom hem igen (runt 6-7 minus grader ute, då) så var jag var, brännande känsla på kinder och lår, så som man brukar känna när man varit ute och gått i -30 grader. Så kanske man är lite små känslig, vet inte.. nåja, det vore ju jättebra om jag inte är allergis för kyla, för vem vill vara det! Men är/var det inte köldallergi jag reagerade på av blåsten och kylan, vad är det då?

 

Sedan har jag dåligt samvete över att jag har varit skit dålig på att uppdaterat sådant jag skapat.. + att jag inte har skapat så mycket.


Sååå.. här kommer lite bilder på sånt jag skapat.


      

    

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se