Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 31 mars 2011

Kyligt bara värre.

Av Maria - 31 mars 2011 10:13

Woho! Hör och häpna, jag har äntligen vågat lämna Vidare ute sovandes i vagnen helt själv. Men jag är ju som en hök också och står och tittar i fönstret hela tiden för att kolla om han sover, andas och så att ingen kattjävel är på han. Han har sovit ute ett bra tag nu, vi gick ju med Thor till dagis vid 15-20 över åtta någon gång. Bra med friskluft har jag hört. :) Fast själv har jag alltid tyckt att det "farligt" med frisk luft eftersom jag oftast blir yrslig av det och trött. Men det är ju jag det. (Och ja, jag vet att friskluft inte är farlig, men det något jag har kört med sen jag vet inte när.. det är bara nåt jag säger).

Och i dag har vi kallt inne! Graderna ligger väl runt en 14+ , men bara man rör på sig, springer och plockar så blir det inte så kallt, men nu har jag ju suttit still ett tag så kylan har börjat komma krypandes. :/ Skönt att Vidar får ligga ute i en varm vagn och sova och slipper denna kyla i varje fall. Så här gott har han nog inte sovit på länge. Varför har vi så kallt då??? Jo, pelletsbrännaren la väl av i natt eftersom ingen hade fyllt på den med pellets.. :S Så vi får väl skylla oss själva och klä oss varmt. Gubben har visat mig hur man gör när man ska starta om den, men mitt minne.. eh..


Nu måste jag upp och "springa" lite så jag får upp värmen igen, och så ska jag vänta på att Vidar vaknar och vill äta lite innan vi ska över till grannen och dricka kaffe och surra.

 
ANNONS
 
Annelita

Annelita

31 mars 2011 15:53

Bra, Maria! Barnen sover ju bättre ute. Villner sover max 1timme om jag låter han sova inne på dagen, ute kan han sova i 3timmar.

http://giraffen83.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se