Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under mars 2011

Av Maria - 24 mars 2011 17:49

Det är inte bara Embla och Thor som har över kompisar. Vidar hade sin kompis Villner på besök fredagen den 18:de.:)


     

 

ANNONS
Av Maria - 24 mars 2011 16:04


Så här lycklig blir man när grannen kommer över och hälsar på!


 

(och det blir även jag!)

ANNONS
Av Maria - 24 mars 2011 10:19

Jag har ju haft Marina Haags ny bok, Fånge i hundpalatset fast i pocket i "bevakning" och nu äntligen finns den att köpa! Men tyvärr har jag helt tappat intresset att änns läsa, jag kanske kan kalla mig en bok/läs-periodare.. för jag läser bara i perioder, när jag läser då läser, bok efter bok.


 Av Maria - 23 mars 2011 18:11

Huvudvärk på g, inte kul...

I morse var det soligt, vindstilla och fint när jag gick med Thor till dagis, vi hade även med oss Marie till dagis så vägen dit blev både kortare, mindre jobbig och mycket trevligare! Och jag har tagit första steget, kan man säga så?.. Nåja, Marie hade handlat med sig en mjuk kaka som vi skulle kunna fika hemma.. minns inte vad den heter.. jaja, men saken var den att jag faktiskt kunde motstå frestelsen att änns smaka, känns förstås smått otrevligt gentemot Marie, men jag hoppas inte att hon/du tog illa upp. Den såg i varje fall god ut. ;P


Jag måste bättra mig när det gäller att lägga upp bilder på denna blogg också, jag vill helst/minst ha en bild i varje inlägg! Så i dag blir det två.. av samma sort fast olika, och en utav dom är suddig dessutom! :D


Dagens bilder: Katten Kurre.


Av Maria - 22 mars 2011 19:43

Stör mig faktiskt på en sak här på bloggplatsen.se finns otroligt mycket bra här och mycket bra som blir hela tiden, men det som stör mig är reklamen, visst man kan betala en viss summa för att slippa den, MEN jag tänker då inte lägga ut nå pengar på nåt sånt.. då får det fan vara! Ville bara gnälla lite.

Av Maria - 22 mars 2011 16:41

Än har jag inte laddat ur minneskortet till kameran, men det finns väl lite grejor och sånt som jag tänkt fota innan jag laddar ur det, så det får vänta en stund. Jag har bilder på minneskortet från när familjen från byn var här och grillade med oss så dom bilderna lär väl hamna på fb istället för här på bloggen som jag hade tänkt, fast det var inte speciellt många bilder ändå. För övrigt har jag tokstädat idag, känns det som, men jag vet inte om det syns eller "känns". Men jag vet åtminsone om det. I morgon får vi se om det blir något dagis för Thor, vädergnubbarna har tydligen lovat blåst, snö och regn(?). Kul i jul.. Nåja, det lär väl bli bättre eftersom, vädret och slaskvägarna så att säga, kanske inte just imorgon, men med tiden. Men jag hoppas jag får iväg Thor till dagis på nåt sätt, han behöver få vara på dagis.


I går var det sista avsnittet på top model 15 som jag har följt från början. Och ja, rätt person vann, Ann som jag har hållit på sen första programmet! Nice.


Annars då? Nja.. inte mycket, huvudvärk hela dagen lång. Inte någon allvarlig som tur är, men en sån där nötande jobbig jävel som inte riktugt slår ut helt!


That's all folks!

Av Maria - 21 mars 2011 18:32

Nej, jag fick inte allt gjort på min lista som jag hade skrivit i går, så idag hade jag en mycket längre lista med allt jag inte hann med + mer.. så jaaa.. MEN.. jag har bara tvättat idag, igen och diskat igen.. rengjort en av toaletterna, jippi. Jag fick även besöka av grannen en sväng, så vi drack kaffe och pratade ett tag. Men strax innan tolv måste hon gå för att hämta sin son på dagis. Jaja, jag har inte fått gjort allt jag skulle med andra ord, MEN det är ju en dag imorgon också, och då är vi (jag, Thor och Vidar) hemma hela dagen.


Ikväll kommer det top model, sista avsnittet! I morgon ska jag även se på stylisterna som egentligen går idag, men jag tittar på det i morgon stället så jag har något att titta på då.

Av Maria - 20 mars 2011 18:39

Det blir ingen uppdatering på just vecko skapandet denna söndag eftersom jag bara har påbörjat en massa olika grejer, men inte hunnit gjort klart dom helt ännu. Men så istället hoppas jag på att kunna uppdatera mer under veckan med mer skapat.

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se